Cybersikkerhet:

Klar med CyberScope

Den nye ethernet-testeren og sikkerhetsanalysastoren, CyberScope, er nå tilgjengelig i Elfa Distrelecs portefølje.

Publisert Sist oppdatert
CyberScope fra NetAlly.
CyberScope fra NetAlly.

Elfa Distrelec har nå lagt til den nye ethernet-testeren og sikkerhetsanalysastoren, CyberScope, til sin portefølje. Enheten er en av de siste produktene fra nettverkstest- og analysespesialisten NetAlly og er med på å videre styrke selskapets nettverks-, data- og kommunikasjonsutvalg.

CyberScope beskrives som et håndholdt cybersikkerhetsverktøy for bedrifter som er opptatt av nettverkssikkerhet. Det skal håndtere kritiske sårbarhetsproblemer i nettverkstilgangslag, noe som kan påvirke både store og små bedrifter, fra store campusområder til små kontorlokaler.

Enheten er bærbar og kan utføre grundige analyser, identifisere nettverkssårbarheter, og gi raske innsikter slik at man kan håndtere sårbarhetene før de utvikler seg til alvorlige sikkerhetsbrudd.

Den integrerte Nmap-teknologien (Network Mapper) skanner og kartlegger nettverksenheter, og gir detaljer på åpne porter, tjenesteversjoner og operativsystemer.

Innebygde AirMapper Site Survey konverterer raskt planløsninger i hvilken som helst PDF- eller bildefil til en detaljert RF-undersøkelse, og kartlegger WiFi, BLE-enheter og klienter på stedet ved bruk av varmekart. Når den andre administrasjonsradioen er koblet til nettverket kan CyberScope samtidig oppdage nettverkstopologier og utføre Nmap-undersøkelser av oppdagede enheter.

 

Powered by Labrador CMS