Vil styrke kundenes konkurranseevne

Prevas omorganiserer salgsorganisasjonen for å fange opp et større spekter av kundebehov.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er 2 år eller eldre

Det svenske selskapet bistår bl.a. med konsulenttjenester innen utvikling av innvevd (embedded) elektronikk, og og drift av industrielle prosesser.

Nå ønsker de å samordne tjenestene sine ytterligere, for å møte en industri som opplever stadig tøffere krav:

– Hensikten er å sikre at alle våre kunder for ta del i hele vårt tilbud, og vi har derfor satt sammen et sentralt, strategisk salgsteam, sier Karl-Gustav «K-G» Ramström, adm. direktør i Prevas. – Det betyr at vi kan tilby en mer helhetlig løsning for kundene, og jobbe mer proaktivit for å hjelpe dem med å se hva nye tekniske muligheter kan gi i form av konkurransefordeler, samt raskere tilpasse våre tjenester og produkter til deres behov, sier han.

Samtidigt bytter selskapet navn på avdelingen Management Consulting til Business Consulting, og integrerer virksomheten i de øvrige forretningsområdene.  Michael Friis får rollen som Head of Group Sales & Marketing hos Prevas og beholder ansvaret for kundetjenestene under Business Consulting.

– For å kunne opprettholde konkurranseevnen på et marked i rask endring må intelligens og kommunikasjonsmuligheter i stadig større grad bygges inn i produkter og prosesser. Nye teknologitrender som nettilkoplede maskiner, Tingenes internett, Big Data og skytjenester diskuteres ivrig hos våre kunder, og skalper muligheter for selskaper å komme med nyskapende produkter, løsninger og forretningsmodeller, fremholder Ramström.

Prevas' virksomhet blir nå inndelt i to forretningsområder; Produktutvikling og Industrisystem. Innen Produktutvikling kan selskapet by på spesialisttjenester innen programvare, elektronikk og mekatronikk for innvevde systemer. Forretningsområdet Industrisystem skal hjelpe bedrifter å øke effektiviteten i produksjonen. Fokus ligger her på intelligente IT-løsninger innen overordnet produksjonsstyring og produksjonsplanlegging, beslutnignsstøtte for produksjonsoppfølging, vedlikeholdssystemer samt produksjonslogistikk og automatisering.

Powered by Labrador CMS