Teststyringssystemet WATS får sterkere tilstedeværelse i USA.

Virinco etablerer datterselskap i USA for å vokse mer

Virinco Americas Inc vil operere som et salgskontor for Virinco sitt Test Data Management-produkt WATS. I tillegg er det en del av selskapets vekststrategi om å legge til rette for salg og kundestøtte i det amerikanske markedet.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er 2 år eller eldre

Chris Nelson skal lede satsingen i USA.

Chris Nelson er ansatt som administrerende Direktør i Virinco Americas Inc, og vil lede virksomheten fra USA. Han har mer enn 20 års erfaring i test- og måle-industrien på tvers av mange kundesegmenter.

– Jeg er spent og gleder meg til å lede utvidelsen av WATS i USA og Amerika. Vi ser potensialet for betydelig salgsvekst i dette markedet, sier Chris Nelson i en pressemelding torsdag.

– Til tross for at vi befinner oss i «informasjonsalderen» lider flere selskaper i elektronikkindustrien av ineffektivitet. Vanskeligheter med å få tilgang til, og analysere relevante produksjonstestdata er et stort problem. Resultatet er betydelig bortkastet tid i produksjon, redusert produktkvalitet og uunngåelige tilbakekallinger og garantikrav fra kunder, sier Vidar Grønås, salgsdirektør i Virinco med ansvar for WATS globalt, i en kommentar.

Tom Andres Lomsdalen.

– Som en del av Virinco sin vekststrategi, er utvidelsen av salget i det globale markedet et hovedelement. Virinco har allerede flere store amerikanske kunder som har tatt i bruk WATS. Med eget kontor i USA kan vi nå ha en mye tettere salgsprosess i dette markedet, sier Tom Andres Lomsdalen, CEO i Virinco AS. – Vi har kjent Chris i mange år, og vet at han vil passe godt inn i kulturen og verdiene som Virinco har. Vi er ekstremt glade for å ha han med på laget og gleder oss til å hjelpe nye kunder med å dra nytte av WATS plattformen, avslutter han.

Powered by Labrador CMS