Test & Måling:

Lederteamene fra Tektronix og EA Elektro-Automatik slår sine pjalter sammen.

Tektronix inn på høyere spenninger

Tektronix og det nylig oppkjøpte firmaet EA Elektro-Automatik tilbyr nå utvidet produktspekter for elektrifiseringsingeniører.

Publisert Sist oppdatert

Tektronix, Inc har kjøpt opp EA Elektro-Automatik (EA), en leverandør av høyeffekt elektroniske testløsninger for energilagring, mobilitet, hydrogen og fornybar energi.

Resultatet skal bli utvidede løsninger som utnytter Tektronixs oscilloskop og isolerte prober, EAs høyeffektive strømforsyninger og elektroniske laster, og Keithleys høypresisjonsmålere og -instrumentering.

Kombinert skal Tektronix-porteføljen således tilby et unikt sett med muligheter for energilagring og kraftelektronikkdesignbehov, fra ultralav til ultrahøy effect, heter det i en pressemelding fra selskapet.

– Kundene våre står overfor utfordringer med å levere sikre og pålitelige kraftelektronikkdesign som inkluderer nye teknologier som batterier med høy energitetthet, effektive elektriske motorer, smarte kraftomformere og halvledere med brede båndgap, for høy effekt og ytelse for å elektrifisere industrier og møte en stadig økende etterspørsel etter energi for å drive vår verden, uttaler Markus Schyboll, administrerende direktør i EA Elektro-Automatik.

– Mange selskaper tilbyr delvise designløsninger for kraftelektronikk, men nå kan Tektronix by på et omfattende sett med produkter for industriomfattende elektrifisering, kommenterer Tektronix-sjefen Chris Bohn. – Dette er ikke bare noen regenerative strømforsyninger. EA-utstyr supplerer høyeffektive regenerative kraftkapasiteter til Tektronix-porteføljen, noe som er avgjørende for å støtte våre fremtidsrettede elektrifiseringsmål.

Tektronix støtter nå design med spenninger opp til 2.000 V og strømmer opp til 64.000 A.Powered by Labrador CMS