Bedriftsfusjon:

Ellen Lidgren og Anders Kunz leder EGGS, Part of Sopra Steria sammen.

Innovasjon, teknologi og design på ett sted

EGGS og Sopra Steria Creative slår sammen innovasjon- og designavdelingene sine.

Publisert

EGGS Design blir en fullintegrert del av Sopra Steria når de nå slår seg sammen med konsulenthusets egen innovasjons- og designavdeling, Creative. EGGS beholder navnet, og dobler med det størrelsen over natten.

Da Sopra Steria kjøpte EGGS høsten 2021, hadde Sopra Steria sin egen design- og innovasjonsavdeling, Creative, med over 100 spesialister. Nå har EGGS og Creative levd side om side i to år, og mener tiden er inne for å bli ett slagkraftig fagmiljø. Resultatet er «EGGS, Part of Sopra Steria.»

EGGS beholder det velrenommerte navnet og merkevaren, og skal være spydspissen til Sopra Steria innen design og innovasjon. Både EGGS og Sopra Sterias kunder vil få et styrket ende-til-ende-tjenestetilbud når de nå er fullintegrerte, heter det i en pressemelding fra Sopra Steria.

– Nå blir vi ett! Da får vi et fagmiljø på utrolige 220 spydspisser innen innovasjon og design. Sammen med våre kunder jobber vi med strategi, design og teknologi for å skape verdifull endring, sier Ellen Lidgren, som er en av to ledere av EGGS.

Hun vil lede avdelingen sammen med Anders Kunz, tidligere leder av Sopra Steria Creative. Lidgren sier at denne sammenslåingen er gode nyheter for alle involverte.

– Kraften i disse to miljøene sammen, samt ende-til-ende-leveransene Sopra Steria kan tilby, gjør at vi øker totalkapasiteten og utvider tilbudet til våre kunder betraktelig. Vi bistår nå med alt fra forretningsstrategier for vekst og bærekraft, inkluderende og helhetlige merkevare- og tjenesteopplevelser og førsteklasses produktutvikling, til digitalisering, teknologi og IT-infrastruktur.

Powered by Labrador CMS