Avtale:

Erik Færevaag, Easee og Edgeir Aksnes, Tibber.

Tibber gjenopptar samarbeidet med Easee

Tibber har fornyet partnerskapet med Easee og vil selge laderen Easee Lite i alle markeder. Samtidig styrker de to selskapene samarbeidet om skyløsninger.

Publisert Sist oppdatert

Tidligere i år innførte Tibber en midlertidig salgsstopp etter at svenske myndigheter la ned salgsforbud mot Easee Home og Easee Charge. Nå gjeninnføres salget av ladeselskapets nye produkter.

– Easee har gjennomført nødvendige tiltak for å forbedre dokumentasjonen. Charge Lite er svært godt testet av uavhengige akkrediterte testhus som går gode for at de høyeste sikkerhetsstandardene er fulgt. Vi gjør produktet klart for salg i alle våre markeder, sier Edgeir Aksnes, direktør og medgründer av Tibber.

Samarbeider om skyløsninger

Både Tibber og Easee har vært opptatt av å sikre at både gamle og nye smartladere fortsetter å fungere sømløst, uansett omstendigheter. 

– I tillegg til den forbedrede produktkvaliteten, vil vår egen skyløsning Tibber Cloud tilby pålitelig backup og fungere som et sikkerhetsnett for Easee CloudKit. Det betyr at våre brukere vil ha tilgang til en av de sikreste og mest pålitelige ladeløsningene på markedet, forteller Aksnes. 

For fem år siden lanserte Tibber og Easee smartlading sammen slik vi kjenner det i dag. Erik Færevaag, ny direktør i Easee, understreker derfor hvor viktig samarbeidet er. 

Utfyller hverandre

– Vår kompetanse på maskin- og programvare utfyller hverandre og dette vil forme fremtidens ladeopplevelse for elbilbrukere, sier Færevaag.

En viktig del av dette er å gjøre både nye og eksisterende eiere av Easee-ladere trygge på at produktene alltid vil fungere optimalt.

Easee Lite vil være tilgjengelig i Tibber Store fra og med tirsdag 24. oktober.

Powered by Labrador CMS