Ny generasjon

Med klynging integrerer smart programvare lenkede systemer til et enkelt, selvstendig system.

Vokser med oppgavene

ASM har kommet med en ny generasjon av sin Material Tower, et integrert komponentlagringssystem.

Publisert

Denne artikkelen er 2 år eller eldre

Enten den ligger ved siden av linjen som et raskt komponentpåfyllingssystem eller installert som en del av et tilkoblet hovedlagringssystem, tilpasser den nye generasjonen av ASM Material Tower seg til kravene til OFM-produksjon, heter det i en melding fra selskapet.

Den støtter klassiske manuelle uttak samt helautomatiserte AIV-støttede materialflytprosesser i den integrerte smarte fabrikken.

Kan kombineres

Avhengig av behov, kan flere tårn kombineres til klynger hvor materiale utveksles mellom enheter via en integrert transportmodul. Distribusjonen av materialer i lagringssystemet håndteres av algoritmer som reduserer frekvensen av uttak og tiden som kreves for dem. Antall og type overføringspunkter kan velges fleksibelt og deretter modifiseres for manuell betjening samt for bruk med autonome transportsystemer.

Stor kapasitet

Komponenttårnet er designet for å holde opptil 960 7-tommers ruller eller 480 15-tommers komponentruller. For å forenkle og akselerere logistikkprosesser, kan pakker leveres eller trekkes tilbake i magasiner med opptil 30 ruller for spesifikke oppsett. Det finns opsjon for lagring av fuktfølsomme komponenter og eksponeringstidene blir også overvåket.

Det er fullt mulig å integrere tårnene med transportroboter.

Åpne grensesnitt for transportroboter

ASMs Factory Automation-modul støtter integrasjon av kommunikasjonskompatible tredjeparts maskinvare som KNAPP-transportroboter i materialflytprosessen. Programvaren håndterer også ASM Material Towers vertikale integrasjon i et bredt spekter av MES (Manufacturing Execution Systems)-løsninger.

ASM Factory Automation er en del av Open Automation, ASMs automatiseringskonsept. På grunn av dets åpne grensesnitt som Hermes-standarden eller IPC-CFX, kombinerer ASMs modulære tilnærming sømløs M2M- og M2H-kommunikasjon, integrasjon av tredjepartsløsninger og integrasjon av eksisterende systemer.

ASM Material Tower er også fullt integrert i ASM Works programvareinfrastrukturløsning, som er grunnen til at den kan kobles til programvaremodulen ASM Material Manager. Frittstående drift eller tilkobling til tredjepartsløsninger er også mulig via TCC (Tower Cluster Controller).

Powered by Labrador CMS