Automatisering:

Kraftig “boks” for automatisering

Mini-PC med stort markedspotensiale: AAEON lanserer en kompakt kraftstasjon for industriell automatisering.

Publisert

AAEONs UP-serie, kjennetegnet ved et omfattende utvalg av utviklerkort og kompakte mini-PCer, får nå et tilskudd i form av UP Squared i12 Edge. Denne mini-PCen, den minste i AAEONs utvalg som er vert for 12. generasjons Intel Core-prosessorer, måler bare 130 mm x 94 mm x 68 mm.

Enheten er designet som et kompakt og lett implementerbart system spesielt skreddersydd for industrielle automasjonsapplikasjoner, som AGV (førerløse transportenheter) og IoT gateways.

UP Squared i12 Edge tilbyr et bredt spekter av grensesnitt for perifere enheter som er skreddersydd for målbransjene. Disse inkluderer to USB Type-A-porter og en USB Type-C-port, som støtter USB 3.2 Gen 2. I tillegg har den to-stakkede RJ-45-porter for Realtek RTL8111H-CG gigabit Ethernet-tilkobling.

En av de fremhevede funksjonene til UP Squared i12 Edge er støtten for CNVi via M.2 2230 E-Key-grensesnittet, noe som gjør den til et egnet valg for trådløs datautveksling med ettermontert fabrikkutstyr i produksjonssektoren, opplyses det.

Videre tilbyr den støtte for AI-moduler gjennom et M.2 2280 M-Key-spor, noe som forsterker kapasiteten til den robuste CPU-serien, som inkluderer opptil i7 SKUer fra 12. generasjons Intel Core-plattform. UP Squared i12 Edge skal derfor være en god kandidat for AGV-applikasjoner, mener produsenten.

I tillegg er det en mulighet for å legge til en M.2 2230 E-Key for Wi-Fi-tilkobling, som, når den er sammenkoblet med systemets innebygde TPM 2.0, henvender seg til brukere som er interessert i å bruke produktet som en IoT-gateway.

Mens UP Squared i12 Edge kommer med opptil 128 GB innebygd lagring via en SSD, inkluderer den også støtte for SATA på 6 Gb/s. Det nevnte M.2 2280 M-Key-sporet kan romme en firefelts PCIe Gen 4.0-modul og NVMe, noe som gir systemintegratorer økt fleksibilitet.

For skjermtilkobling har mini-PCen et solid grensesnitt som inkluderer en HDMI 1.4b/DP 1.2 stack-kontakt og DP 1.4a via systemets USB Type-C-port. Dette skal gjøre den til et egnet valg for implementeringer som krever kantfunksjonalitet, for eksempel smarte parkeringsadministrasjonsløsninger som krever automatisk gjenkjenning av registreringsskilt (ANPR).

https://www.aaeon.com/en/p/up-systems-up-squared-i12-edge

Powered by Labrador CMS