Instrumentering:

Tektronix kommer med Python driverpakke

Driverpakken, basert på åpen kildekode, lover å forbedre brukeropplevelsen for testautomatisering dramatisk, og gir sømløs instrumentkontroll for Tektronix- og Keithley-kunder.

Publisert

Tektronix kunngjorde i dag introduksjonen av en åpen kildekode Python-instrumentdriverpakke. Pakken er tilgjengelig gratis, og gir en «innfødt» Python-brukeropplevelse for instrumentautomatisering. Med integrering i daglig arbeidsflyt og bruke det med et foretrukket integrert utviklingsmiljø (IDE), får man funksjoner som autofullføring, presise tekstforslag, omfattende innebygd hjelp, sanntidssyntakskontroll og forbedrede feilsøkingsmuligheter.

Driverpakken er laget for å fungere på tvers av et bredt spekter av Tektronix- og Keithley-instrumenter for å forenkle utvikling og oppdateringer, og sikre at brukere i test- og målesegmentet har tilgang til de nyeste funksjonene og forbedringene.

– Python er det største og raskest voksende språket blant testautomatiseringsutviklere, og vi tar sikte på å gjøre dem mer produktive og effektive med Pythonic utviklingsverktøy og gjenbruk av kode, sier Rick Kuhlman, GM, Portfolio Software. – Produktets gratis, åpen kildekode-natur er ment å oppmuntre til samarbeid og tilpasning. Brukere har friheten til å skreddersy programvaren til deres spesifikke behov, dele forbedringer med samfunnet vårt og dra nytte av den kollektive kunnskapen og bidragene fra et globalt nettverk av utviklere.

Driverpakken, kalt tm_devices, er nå tilgjengelig globalt via Python Package Index (PyPI) på pypi.org/project/tm-devices. For mer informasjon om tm_devices åpen kildekode Python-driverpakke, besøk Tek.com.

Powered by Labrador CMS