Åpen I/O-modul for automatisering

Sfera Labs melder at de er klar for utskiping av sin Iono RP D16 I/O-modul med Raspberry Pi RP2040 kjerne.

Publisert

Sfera Labs kunngjør at de til tross for de verdensomspennende problemene i forsyningskjeden, har foretatt en vellykket økning av produksjonen, og starter volumforsendelse av sin nylig lanserte RP D16 åpne industrielle I/O-modul basert på Raspberry Pi RP2040 mikrokontroller.

Den kraftige I/O-modulen retter seg mot industrielle digitale I/O-applikasjoner og kombinerer en rekke digitale inngangs- og utgangslinjer med innebygd minne og industristandard grensesnitt. Modulen inneholder RP2040 MCU, 16 digitale 24V I/O-linjer, et RS-485 serielt grensesnitt og et bredt utvalg 12-28V strømforsyningsinnganger. En kompakt DIN-skinnekapsling støtter rask og enkel installasjon i elektriske skap og plassbegrensede styresystemer for automatisering.

- Sett i lys av økende ledetider for komponenter i forsyningskjeden, er vi spesielt glade for å kunngjøre volumleveranser av vår nye I/O-modul, som vi, basert på interessen så langt, tror vil bli en av våre mest populære produktlinjer for bolig- og industrielle prosjekter, uttaler Ulderico Arcidiaco, administrerende direktør i Sfera Labs.

- Med Raspberry Pi i kjernen vil ingeniører kunne bruke Iono RP D16 som grunnlag for å skape spennende nye automatiserings- og styreapplikasjoner som tilbyr langsiktig driftssikkerhet under selv de mest krevende forhold, fremholder han.

Fastvarebibliotekene som er spesielt utviklet for Iono RP D16 skal være fritt tilgjengelig via Github. Med tanke på kundespesifiserte OEM-behov, kan Sfera Labs tilby skreddersydde kapslinger og logotrykk.

Powered by Labrador CMS