Robotklipper:

Feirer hvert mål med en seiersdans

Fotball-EM er i full gang, og med litt programvare forvandler Husqvarna 150 000 robotgressklippere til dansende fotballfans. Ikke bare det, du kan legge inn favorittlaget så robotgressklipperen feirer kun for ditt lag.

Funksjonen ble tilgjengelig i Automower Connect-appen fra 14. juni. Der kan du velge hvilket lag du ønsker å støtte. Når laget ditt scorer, feirer Husqvarna Automower-robotgressklipperen med en seiersdans som er inspirert av noen av de mest ikoniske feiringene. Dansene kalles for 180, tornadoen, og (selvfølgelig) roboten. Hvis du ønsker å heie på et annet lag senere i løpet av måneden, kan du bytte lag i appen.

Hvordan kan gressklipperne danse i sanntid? Når de beste fotballagene møtes, teller hvert sekund. Vi skjønte derfor at vi trengte denne nye funksjonen for å gjenspeile kampen i sanntid. Siden Automower alltid er koblet til skyen, sendes all informasjon til hver robotgressklipper fra en API som umiddelbart oppdateres når et lag scorer, og gressklipperens innebygde skjerm kan også brukes som en live resultattavle. Med den nyeste teknologien klarte vi å redusere forsinkelser til omtrent de samme lave nivåene som på dedikerte strømmeenheter.

Målfeiringene som robotgressklipperen utfører, ble utviklet basert på de berømte feiringene vi har sett gjennom årene. Disse ble deretter forvandlet til robotbevegelser med ekspertinnspill om hvordan roboter kan etterligne menneskelige bevegelser. For å toppe det hele, er dansene forsterket med blinkende lys og en fanfare.

Oppdateringen er tilgjengelig for følgende Husqvarna Automower-robotgressklippere: Husqvarna Automower 450X NERA, 430X NERA, 310E NERA, 410XE NERA, 320 NERA, 405X og 415X.

Når du har valgt laget ditt, kan du teste dansen ved å trykke på «Dans nå»-knappen. Klipperne fremfører én av de tre seiersdansene vilkårlig.

Her en reklamesnutt fra selve utviklingen av programvaren:

Powered by Labrador CMS