Trådløs teknologi:

Skal gjøre meshnettverk enklere

Nytt demosett: Med finsk hjelp skal Panasonic gjøre det betraktelig enklere å sette opp meshnettverk.

Publisert

Panasonic Industry kunngjorde nylig at de tok kontakt med de finske mesh-fastvare-innovatørene fra Wirepas for å integrere deres patenterte avanserte mesh-tilkobling i PAN1780, en Bluetooth 5 Low Energy modul som er basert på Nordic Semiconductors nRF52840 integrerte kontroller.

Nå hevder selskapet å ha gode nyheter igjen for alle designere som leter etter en høyytelses klar-til-bruk lavenergimodul for å sette opp et Wirepas Mesh-nettverk med bare noen få trinn.

Lanseringen av PAN1780 Wirepas Mesh Demo Kit har sitt opphav i Panasonics samarbeid med IoT-programvarekonsulentfirmaet Symbiotech. Settet består av fire batteridrevne sensornoder og en sink, slik at du ifølge selskapet kan sette opp et Wirepas Mesh-nettverk når som helst og hvor som helst.

Panasonic Industry tilbyr en sensornode med lang trådløs rekkevidde. Dette oppnås ved hjelp av den optimaliserte brikkeantennen til PAN1780.

Symbiotech, som Wirepas Mesh-eksperter, utviklet programvare som muliggjør et enkelt oppsett av demonstrasjonen, med et brukergrensesnitt som viser sensordata, gir styring og innsikt i helsetilstanden for nettverket.

Powered by Labrador CMS