Test elektronikkdesign med mikset signal og høy oppløsning

Digilent Analog Discovery Pro 3000 bærbare oscilloskoper har brukervennligheten til profesjonelle benk-instrumenter med fleksibiliteten til et bærbart instrument.

Publisert Sist oppdatert

Ingeniører over hele verden bruker Digilent test- og måleinstrumenter for å redusere designsyklus-tiden og øke effektiviteten ved å alltid ha et oscilloskop, en logikkanalysator, en bølgeformgenerator og mer innen rekkevidde.

Digilent utvider Test and Measuring-linjen til profesjonell prosjektering og introduserer ADP3450 og ADP3250, i serien Analog Discovery Pro-enheter. De tilbyr 4 kanaler (ADP3450)/2 kanaler (ADP3250) analog inngang med 14-biters oppløsning på opptil 0,5 GS/s. I tillegg, for å møte behovene til en stadig mer digital verden, gjør 16 dedikerte digitale kanaler ADP3450 til et ekte mikset signaloscilloskop. Med den medfølgende digitale strømforsyningen, digitale utganger, tokanals vilkårlig bølgeformgenerator og to dedikerte eksterne triggere, kommer Analog Discovery Pro med 12 instrumenter klare til å analysere blandede signalanlegg gjennom vår gratis programvare, WaveForms.

 • Oscilloskop
 • Strømforsyninger
 • Datalogger
 • Mønstergenerator
 • Spektrumanalysator
 • Impedansanalysator
 • Bølgeformgenerator
 • Voltmeter
 • Logikkanalysator
 • Statisk I/O
 • Nettverksanalysator
 • Protokollanalysator

 

Kraftige programvare for flere instrumenter
WaveForms er gratis programvare for ADP3450 og ADP3250 og muliggjør bruk av tilgjengelige analoge og digitale instrumenter. Programvaren har blitt utviklet på bakgrunn av tilbakemeldinger fra kunder i over 10 år, og har et brukervennlig grensesnitt for datamaskiner og bærbare datamaskiner som gir følelsen av tradisjonell «benchtop»-programvare. Enheten kommuniserer med WaveForms via en USB- eller Ethernet-tilkobling til datamaskinen din, slik at brukerne kan fange opp, registrere, analysere og generere bølgeformer for mikset signal og mikset domene. WaveForms kan lastes ned og installeres på under 60 sekunder og kan testes uten maskinvare ved hjelp av demomodus-funksjonen. I tillegg til bruk av instrumenter, har WaveForms et skriptredigeringsverktøy som tillater tilpasset skripting av instrumentet i JavaScript. WaveForms er designet for å kjøres på en bærbar eller stasjonær datamaskin og er Mac, Windows og Linux-kompatibel. WaveForms SDK er et sett med programvarebiblioteker og eksempler som kan brukes til å utvikle tilpassede applikasjoner som kan kontrollere Digilent test- og måleutstyr. Støttede språk inkluderer C, C++, C#, Visual Basic og Python. Tredjeparts verktøysett er tilgjengelig for LabVIEW og MATLAB.

 

Linux-testmiljø
Analog Discovery Pro introduserer Linux Mode. Linux Mode gir et terminalbasert operativsystem på enheten som, kombinert med WaveForms SDK, er et fleksibelt utgangspunkt for alle slags tilpassede tester og applikasjoner. Å kjøre innebygd på selve enheten eller via WaveForms, kan både ingeniører og måleentusiaster dra nytte av datastrømming via Ethernet og lagring på enheten for å fange buffere med millioner av prøver/samples.

 

Avansert trigging
Analog Discovery Pro har en rekke avanserte triggermuligheter. Instrumenter i WaveForms kan for eksempel være kryss-trigget ved å aktivere et oscilloskopfangst basert på en mottatt og dekodet digital protokoll. Og eksterne signaler kan utløse hendelser ved hjelp av de to dedikerte eksterne triggerinngangene på baksiden av enheten.

Hjelper profesjonelle ingeniører
Digilent har investert i å lage en rekke støtteressurser for å gjøre Analog Discovery Pro's flere funksjoner mer tilgjengelige for ingeniører, inkludert kom i gang-guider, veiledninger, prosjekteksempler. De tilgjengelige ressursene for Analog Discovery Pro inkluderer:

 1. Komme i gang-guide: Guidene veileder deg fra utpakking til første måling i GUI og Linux-miljø.
 2. Prosjekteksempler: Du kan finne et eksempel på automatisk testing i Linux-miljø som bruker WaveForms SDK fra Linux-modus, for å kjøre skript direkte, uten en vertsmaskin. Eksemplet på strømming av data over Ethernet viser hvordan du setter opp en direkte forbindelse fra enheten til en vertsdatamaskin som kjører WaveForms, eller kobler begge enhetene til et nettverk, og styrer Analog Discovery Pro eksternt. Opplæringen for sampling av et signal på 0,5 GS/s med Analog Discovery Pro viser hvordan du oppnår den høyeste samplingsfrekvensen til Analog Discovery Pro.

Ta en titt på Analog Discovery Pro Resource Center for flere guider, opplæringsprogrammer og applikasjoner.

Digilent Analog Discovery Pro 3000-serien er tilgjengelig hos Elfa Distrelec, den autoriserte Digilent-distributøren i Norge.

Powered by Labrador CMS