Test & Måling:

Spektrumanalysator for EMC-målinger

Aaronia presenterer spennende nyheter innen sanntids EMC-målinger med rask spektrumanalysator.

Publisert Sist oppdatert

Det tyske selskapet benytter EMC Shanghai 2023 fra 9. – 11. august til å presentere siste nytt innen spektrumanalyse og EMC-målinger.

Sanntids EMC-målinger med nytt USB-instrument.

Med en sanntids båndbredde på opp til 110 GHz, skal det såkalte Spectran V6 Explorer utgjøre den nye referansen hva angår hastighet. Instrumentet utvider en eksisterende portefølje med kraftige instrumenter, også for lavere budsjetter.

Spectran V6 ECO tilbyr allerede en sanntidsbåndbredde (RTBW) på 44MHz og et utvidet frekvensområde på 9kHz til 6GHz i grunnversjonen. Likefullt har dette instrumentet inkludert RTSA-Suite PRO allerede tilgjengelig i grunnversjonen for mindre enn 1500 Euro – noe selskapet kaller en revolusjon i markedet for sanntids spektrumanalysatorer.

Alternativt kan enheten bestilles med integrert signalgenerator eller som en dobbel RX-variant. Dette skal lukke gapet mellom rimelige, men kraftfulle SDR-er og dyre, raske high-end-analysatorer. Med sine to uavhengige innganger tilbyr Spectran V6 ECO 2 x 44MHz RTBW på den ene siden. På den annen side oppnår den opptil 3THz/s sveipehastighet med den patenterte høyhastighets såkalte tictoc LO-funksjonen.

Den nye Spectran V6 Explorer skal sette ny «verdensrekord» med målinger opp til 110GHz samtidig som den tilbyr fordelene ved en rimelig USB-enhet.

I tillegg har Aaronia Spectran V6 5G med seg i vesken, spesielt tiltenkt målinger i mobilradiomiljøet. Enheten støtter også profilene WiGig 45 GHz (802.11aj) og 60 GHz (802.11ad/aj/ay), som nå er inkludert i den nyeste versjonen av RTSA Suite PRO.

En rekke andre spesialløsninger er også tilgjengelig, inkludert militære versjoner, samt analyseprogramvare.

Powered by Labrador CMS