T&M

Ruster opp fasestøy- og VCO-analyse

Rohde & Schwarz kommer med vesentlig oppdatering for fasestøyanalyse og VCO-målinger.

Publisert

Rohde & Schwarz introduserer forbedret ytelse for fasestøyanalyse og måling av spenningskontrollerte oscillatorer (VCO). Både den avanserte R&S FSWP fasestøyanalysatoren og VCO-testeren pluss signal- og spektrumanalysatoren i ett instrument, og den dedikerte R&S FSPN-fasestøyanalysatoren og VCO-testeren, er nå oppgradert, opplyser selskapet.

Samtidige maskinvare- og programvareoppgraderinger forbedrer ytelsen ytterligere, reduserer støynivåer og måletider samt øker nøyaktigheten, heter det. Begge analysatorene inkluderer testsekvensregistreringsfunksjoner (SCPI-opptaker), ifølge R&S unikt for denne klassen av instrumenter.

Den nye maskinvarebasisen som er felles for begge fasestøyanalysatorene inkluderer oppgraderte DC-kilder med reduserte støynivåer, noe som ytterligere skal forbedre følsomheten. Brukere vil sikkert sette pris på den forbedrede kapasitive skjermen med høyere fargeintensitet og bedre antirefleksegenskaper, noe som gjør skjermen lysere og klarere under alle arbeidsforhold. I tillegg støttes multi-touch-funksjoner som zoom av det oppdaterte brukergrensesnittet.

For oscillatorer med svært lav støy med den iboende støyen stort sett termisk ved bredere forskyvninger, er enhver potensiell tverrspektral kollaps nå undertrykt,skriver R&S videre. Spesielt for produksjonsbruk vil høyere målehastighet for VCO-målinger bidra til å redusere kostnadene ved test.

Med den nylig introduserte SCPI-kommandoopptakeren implementerer Rohde & Schwarz for første gang en funksjon med måleutstyr for fasestøy for å registrere sekvenser av manuelle innstillinger. Ved å bruke kommandoopptakeren kan ingeniører lage enkelt repeterbare testsekvenser, inkludert nødvendig synkronisering for å fungere korrekt.

Mer informasjon om de oppdaterte R&S FSPN og R&S FSWP fasestøyanalysatorene er tilgjengelig her: https://www.rohde-schwarz.com/_256174.html

Powered by Labrador CMS