Verktøy:

Bedre rensing av loddespisser

Med et nytt hjelpemiddel fra Weller skal rensing av loddespisser og pinsetter kunne gjøres effektivt på ett sekund.

Publisert Sist oppdatert

Med introduksjonen av den nye Weller WATC100 loddespissrenseren, skal brukerne kunne oppnå større kontroll og produktivitet i alle loddeoperasjoner, heter det i en pressemelding fra Weller.

Den kompakte WATC100 er optimalisert for bruk i produksjonsanlegg, og hevdes å kunne rengjøre loddespisser og avloddingspinsetter i løpet av ett sekund, uten rester på komponenter eller arbeidsbenk.

På grunn av tidsbesparelsen sammenlignet med manuell rengjøring, reduserer bruken av denne enheten produksjonskostnadene allerede på kort sikt, hevdes det. Den bedre varmeoverføringen til de optimalt rengjorte loddespissene sikrer også konsekvent høykvalitets lodderesultater.

– Ved utviklingen av WATC100 var fokuset på større effektivitet og produksjonskostnadsreduksjoner for brukeren. Sammenlignet med konvensjonelle rengjøringsmetoder, forlenger den automatiske rengjøringen med WATC100 levetiden til loddespissene med opptil det dobbelte, en annen viktig faktor for å redusere produksjonskostnader, sier Gerald Gardener, global produktsjef Weller Tools.

Takket være to forskjellig utformede børster som er enkle å bytte for ulik rengjøringsgrad, kan WATC100 brukes til alle loddespisstørrelser og -geometrier samt forskjellige loddetråder og flusstyper.

 

Powered by Labrador CMS