Bildesensor:

Modell AR080 med oppløsning på 8 megapiksler.
Modell AR080 med oppløsning på 8 megapiksler.
Modell AR0544 med oppløsning på 5 megapiksler.
Modell AR0544 med oppløsning på 5 megapiksler.
AR2020 med en oppløsning på 20 megapiksler.
AR2020 med en oppløsning på 20 megapiksler.

Laveffekt bildesensorfamilie for smarthus og kontor

I følge produsenten onsemi kan Hyperlux LP bildesensorer forlenge batterilevetiden med opptil 40 %.

Publisert

Den nylanserte onsemi Hyperlux LP bildesensorfamilien skal være ideell for industrielle og kommersielle kameraer som smarte ringeklokker, sikkerhetskameraer, AR/VR/XR-headset, maskinsyn og videokonferanser. Disse 1,4 µm pikselsensorene leverer høy bildekvalitet og lavt strømforbruk samtidig som de maksimerer ytelsen for å ta skarpe, levende bilder selv under vanskelige lysforhold.

Produktfamilien har også en stablet arkitekturdesign som minimerer fotavtrykket og på det minste nærmer seg størrelsen på et riskorn, noe som gjør den ideell for enheter der størrelsen er kritisk. Avhengig av man har behov for kan det velges mellom 5 megapiksler AR0544, 8 megapiksler AR0830 eller 20 megapiksler AR2020.

Hyperlux LP-familien er fullpakket med funksjoner og proprietære teknologier som optimerer ytelse og oppløsning, inkludert:

  • Wake on Motion – Gjør det mulig for sensorene å operere i en lavstrømsmodus som trekker en brøkdel av strømmen som trengs i full ytelsesmodus. Når sensoren oppdager bevegelse, går den til en høyere ytelsestilstand på kortere tid enn det tar å ta et bilde.
  • Smart ROI – Leverer mer enn én region av interesse (ROI) for å gi en kontekstvisning av scenen med redusert båndbredde og en separat ROI i original detalj.
  • Nær-infrarød (NIR) ytelse – Gir høy bildekvalitet på grunn av den innovative silisiumdesignen og pikselarkitekturen, med minimalt med ekstra belysning.
  • Lav effekt – Reduserer termisk støy som negativt påvirker bildekvaliteten og eliminerer behovet for varmeavledere, noe som reduserer de totale kostnadene for synssystemet.

I tillegg til smarte hjemmeenheter, er en av de andre applikasjonene der Hyperlux LP-familien kan forbedre møteopplevelsen på kontoret med mer intuitive, sømløse videokonferanseløsninger.

Hyperlux LP Image Sensor Family vil være tilgjengelig i fjerde kvartal 2023.

Powered by Labrador CMS