Avtale

Keysight Technologies lisensierer kraftanalyseteknologi til Altium

Avtalen tar sikte på å hjelpe maskinvareingeniører som ikke er strømintegritetseksperter med å designe mer pålitelige mønsterkort.

Publisert

kraftanalyseverktøyet er det første resultatet av det strategiske partnerskapet mellom Altium og Keysight, og gir interaktiv analyse av problemer med strømintegritet.

Altium integrerte Keysights EM-simuleringsteknologi med sitt grafiske brukergrensesnitt for å gjøre strømanalyse raskt, nøyaktig og enkelt å kjøre. Designere som bruker Power Analyzer får innsikt i kraftplanytelsen gjennom analyse av spenningsfall og strømtetthet fra kortlayout.

– Vår base av mønsterkortdesignere står overfor økende utfordringer rundt kraftanalyse ettersom design blir tettere og mer komplekse. Kunder vil ha et produkt som lar dem få tidlig innsikt i problemer med strømintegritet og unngå å lage nye prototyper sent i designsyklusen, sier Tom Bastanza, salgsdirektør hos Altium.

– Brukere av Power Analyzer sparer tid ved ved å utnytte Keysights simulerings- og analyseekspertise. Det eliminerer behovet for å overlevere design til en spesialist for kraftdistribusjonsvalidering fordi det gir maskinvareingeniører mulighet til å se og rette opp problemene selv rett i deres pålitelige Altium PCB-layoutmiljø, legger han til.

Powered by Labrador CMS