Instrumentering:

Ny versjon av programvaren SignalVu Spectrum Analyzer

Tektronix melder at versjon 5.4 er bygget for å møte behovene til moderne trådløse systemer, for eksempel fasede matrise-antenner, neste generasjons RF-sendere og mikset signal-kretser, og tilbyr flerkanals digital modulasjonsanalyse når den brukes med Tektronix 5-serien MSO, 6-serien MSO, eller DPO70000 Oscilloskoper.

Programvaren SignalVu Spectrum Analyzer , versjon 5.4, kommer med multi-kanals modulasjonsanalyse av opptil åtte signaler i parallell . Det betyr blant annet at programvaren kan benyttes til å gjøre sitt eksisterende oscilloskop til en omfattende trådløs systemtester, i stedet for å investere i en dedikert tester som en vektorsignalanalysator. Det er spesielt verdifullt for applikasjoner som krever tidsdomeneanalyse med RF-målinger. Pakken kjører på Tektronix 5 Series MSO, 6 Series MSO eller DPO70000 oscilloskop.

Den nye versjonen har utvidet multi-kanals analysefunksjoner, og forbedrer den mye brukte funksjonen for digital modulasjonsanalyse (alternativ SVM). Denne siste oppdateringen støtter et omfattende utvalg av opptil 26 trådløse modulasjonsskjemaer, inkludert men ikke begrenset til nFSK, nPSK og nQAM, og introduserer 1024QAM for å imøtekomme kravene til applikasjoner med høyere båndbredde.

Ved å lette analysen av opptil åtte samtidige signalkilder, hever SignalVu versjon 5.4 ikke bare innsiktsnivået, men øker også produktiviteten, heter det i en pressemelding tirsdag. Den dekker de komplekse behovene til scenarier med flere signaler, multistandarder eller multi-enhet under test (DUT).

I tillegg muliggjør introduksjonen av multi-signalstøtte at ved delt signalinnsamling får man samtidig analyse av signaler som er frekvensseparert, men som sendes inn gjennom den samme skop-kanalen. Dette er sentralt for validering og optimalisering av avanserte trådløse kommunikasjonssystemer, inkludert fasede matrise-antenner, neste generasjons RF-sendere og integrerte kretser med blandede signaler.

SignalVu versjon 5.4 kommer like etter september 2023-utgivelsen av versjon 5.3, som la til viktige funksjoner som å måle fase- og amplitudeforskjell mellom flere signaler, støtte eksterne nedkonverterere for måling av høyere frekvenser og analysere pulskarakteristikker til flere radarsignaler samtidig. Programvareutgivelsen automatiserer også fasestøymålinger ved hjelp av MSO.

SignalVu Spectrum Analyzer-programvare gir radiofrekvensingeniører og forskere dybdeanalyse på RF-signaler, og dekker et bredt spekter av applikasjoner for trådløse, militære og offentlige applikasjoner, så vel som mikrobølge- og loT-sektorer. Som en ekstra funksjon til oscilloskopet, lar SignalVu brukere av MSO/DPO-oscilloskoper få en omfattende forståelse av komplekse systemer, som radar, EW, SATCOM, MIMO, uplink/downlink, mesh-nettverk og phased-array-systemer.

Den nye versjonen er nå tilgjengelig globalt. Digital modulasjonsanalyse er tilgjengelig som en nedlastbar lisens (SVM).

Powered by Labrador CMS