Arkivfoto

Eliaden avlyses

Årets Eliade-messe ble utsatt til 21. januar 2021. Nå har arangøren bestemt at dette arrangementet også avlyses.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er 2 år eller eldre

– Vi har jobbet på spreng siden myndighetene i mars iverksatte de strenge tiltakene på grunn av koronaviruset, for å se om det var mulig å gjennomføre Eliaden i januar 2021. Fremdeles er det restriksjoner på arrangementer med over 200 personer og stor usikkerhet knyttet til fremtiden. Styret i Elektroforum har derfor bestemt at Eliaden 12. - 14. januar 2021 på Norges Varemesse avlyses.

Frank Jaegtnes, Elektroforum.

– Dette er en beslutning som er tung å ta. Vi hadde gledet oss stort til å ønske hele elektrobransjen velkommen til Norges Varemesse og Eliaden i januar. Eliaden har snart vært arrangert i 50 år, men det er hensynet til utstillere og besøkendes sikkerhet som er det som veier tyngst når vi nå har tatt denne beslutningen, sier styreleder Frank Jaegtnes i Elektroforum i en melding torsdag.

– At vi nå velger å avlyse Eliaden, gjør at både utstillere og besøkende kan ha mest mulig forutsigbarhet når det kommer til planlegging av aktiviteter og kostnader. Det er selvsagt også viktig for oss i en tid hvor mange bedrifter og ansatte opplever stor usikkerhet rundt fremtiden, avslutter Jaegtnes.

Arrangeres i 2022
Eliaden arrangeres 31. mai - 2. juni 2022. Vi håper alle besøkende og utstillere allerede merker seg denne datoen i kalenderen.

-Avlysing betyr at vi har god tid til å planlegge for tidenes Eliade i 2022, sier prosjektdirektør Svein Arnesen i Eliaden.

Han lover at prosjektgruppen vil bruke tiden godt, og at målet er at Eliaden i 2022 skal bli bedre enn noen gang.

Powered by Labrador CMS