Dette får du ikke se i år. Men det meste blir tilgjengelig gjennom skjermen fra kontoret eller hjemme.

electronica 2020 avlyst som besøksmesse - går digitalt

Da måtte arrangøren av electronica 2020 kaste inn håndkleet. Messe München vil organisere verdens ledende messe og konferanse for elektronikk som et virtuelt arrangement i år. De nåværende reisebegrensningene i Europa har krevd en nytenking av planleggingen.

Publisert

Denne artikkelen er 2 år eller eldre

Det digitale formatet for electronica i november vil gi utstillere muligheten til å bestille digitale messer. electronica virtual vil også gi alle kunder flere måter å samhandle på. En stor del av konferansen og støtteprogrammet vil også være tilgjengelig digitalt, heter det i en pressemelding fra arrangøren.

Den siste utviklingen relatert til koronaviruspandemien fikk Messe München til å bestemme seg for å holde electronica som en virtuell begivenhet i år. I lys av reisebegrensninger som er pålagt av et stort antall besøkende og utstillingsland, ville electronica mistet sin karakter som en verdensledende messe hvis det hadde blitt arrangert som en besøksmesse i november.

– Selv om en besøksmesse kunne blitt gjennomført med vårt sikkerhets- og hygienekonsept, tvang den siste utviklingen knyttet til reisebegrensninger i mange land oss til å revurdere planene våre. Vi tilpasser disse planene til denne situasjonen og fokuserer nå utelukkende på et virtuelt format. Internasjonale utstillere og besøkende er hjertet av electronica. I lys av dagens Covid-19-forhold ville vi ikke ha oppfylt forventningene med en besøksmesse, sier Falk Senger, administrerende direktør i Messe München.

Kurt Sievers, administrerende direktør for NXP Semiconductors og styreleder for electronica Advisory Board, la til: – Etter å ha vurdert situasjonen på nytt, anser jeg avgjørelsen til Messe München for å være veldig ansvarlig. Vi er glade for at det med electronica virtual nå tilbys et konsept som gjør det mulig for utstillere å nå sine internasjonale kunder, selv i den fortsatt vanskelige pandemiperioden. Via denne digitale plattformen kan utstillere presentere sine innovasjoner, lære om bransjetrender og effektivt møte kunder og leverandører.

Formatet omfatter virtuelle messer, som gjør det mulig for utstillere å fortsette å kommunisere med sine internasjonale kunder og vise produkter og løsninger. I tillegg blr det et digital konferanse. Individuelle samtaler og paneldiskusjoner om trendemner som bilindustri, innebygde systemer, IIoT, 5G, medisinsk elektronikk og smart energi vil være tilgjengelig online, heter det til slutt i meldingen.

Mer informasjon er snart tilgjengelig på www.electronica.de

Powered by Labrador CMS