Signalintegritetseksperten Lee Ritchey kommer til Stockholm i mai.

Guru på signalintegritet kommer til Norden

Lee Ritchey fra Silicon Valley, omtalt som signalintegritetsguru, kommer til «Nordic SI Week» som arrangeres i Stockholm i mai.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er 2 år eller eldre

På konferansen 5.-9. mai kommer Lee Ritchey for å lære fra seg teknikker «du kan bruke i kortdesign slik at de virker første gang».

– Lee er kjent for å underbygge alt med målinger, og han viser helt konkret hvordan man bygger mønsterkort med ekstreme hastigheter uten å gå amok i kostbare HDI-teknikker som kan være vanskelig å produsere effektivt, sier Rolf Østergaard, EE-Training i en pressemelding. Østergaard har arrangert kurs med Lee Ritchey i åtte år.

Fokus for de tre kursene som avholdes under Nordic SI Week 2014, er utnyttelse av materialet og forståelse for hva som virkelig betyr noe for signalene og EMC. Arrangementet trakk over 70 deltakere fra Europa i fjor.

Uken starter med et tredagers kurs i signalintegritet for alle, enten du arbeider med styringer med mikrokontrollere eller 30 GB/s rutere.

Torsdagen omhandler simulering der deltakerne skal lære å gjennomføre egne simuleringer. Siste dag er det et relativt nytt kurs i oppbygging av mønsterkort.

Mer info på nordic-si-week-2014.

Powered by Labrador CMS