Det blir utdeling av FPGA-prisen også neste år. Her prisvinneren fra 2020: Asbjørn Engmark Espe, flankert av Kjetil Ullaland (t.v.) og Hans Jørgen Fosse fra priskomitéen.

FPGA-prisen består

FPGA Forum 2021 er som kjent avlyst, men det er likevel bestemt at prisen for beste masteroppgave innen FPGA skal deles ut som før.  

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er 2 år eller eldre

 

Jim Tørresen, UiO.

Dessverre blir det ikke noe FPGA-forum i 2021 på grunn av koronavirus-pandemien, men programkomitéen kommer likevel med en god nyhet, nemlig at de ønsker å gjennomføre nominering, vurdering og tildeling av prisen på kr. 10 000 til beste masteroppgave i Norge innen fagområdet FPGA.

– Dette siden vi anser prisen både som veletablert og prestisjefylt, og det ville være synd om et kull med studenter ikke skulle få anledning til å delta. Så du inviteres herved til å vurdere om du har noen masteroppgave som har vært uteksaminert i løpet av siste år som du ønsker å nominere, skriver programkomitéens Jim Tørresen i et brev som går ut til universiteter og høyskoler i disse dager.

Aktuelle veiledere kan nominere 1-2 masterkandidat(er) som er blitt uteksaminert siden oktober i fjor. Informasjon om nomineringen samt påmeldingsskjema fås ved henvendelse til Jim Tørresen, UiO. Påmeldingsfrist er senest 4. november (sammen med en elektronisk versjon av oppgaven).

Powered by Labrador CMS