Foto: Rohde & Schwarz.

Virtuell konferanse: Avmystifisere EMC

Rohde & Schwarz kommer tilbake med konferansen «Demystifying EMC» i 2022 som en fullstendig virtuell begivenhet for et globalt publikum.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er 2 år eller eldre

Nå på sitt åttende år vil Demystifying EMC-konferansen holdes i et virtuelt format i januar 2022. Den vil bygge videre på arrangementet i 2021, da deltakere fra mer enn 60 land deltok på gratiskonferansen.

Arrangementet går fra 25. til 27. januar 2022 og vil gi en lett tilgjengelig blanding av direktesendte konferanser med paneldiskusjoner, læringsvideoer, en nettverkssalong og en virtuell utstilling.

Nettkonferansen har et spesielt fokus på nye trender: Morgeninnlegg av anerkjente eksperter danner rammeverket for mange temafokuserte presentasjoner i løpet av dagen, fra elektromagnetisk sameksistens av medisinsk utstyr, til kravene til moderne ekkofrie kamre, og in-situ målinger i feltet. Etter hvert foredrag får man mulighet til å stille spørsmål til ekspertene.

Lee Hill fra Silent Solutions vender tilbake til DEMC for å dele sin innsikt om EMC-teknikker, problemløsningstaktikker og råd for elektronikkdesign. I tillegg inkluderer agendaen bidrag fra Albatross Projects, AVL, CSA Group, Element Material Technologies, EMC Partner, Emitech, Eurofins E&E, Frankonia og Würth Electronics.

Utdanningsområdet dekker aspekter av produktdesign, tester, simuleringer og regulatorisk samsvar og standarder med ressurser fra Rohde & Schwarz og EMC industripartnere.

For mer informasjon og registrering: www.rohde-schwarz.com/DEMC

Powered by Labrador CMS