Telekom:

Måling på antennepakker for 6G

Anritsu slår seg sammen med MPI og ATV Systems for å demonstrere 6G AiP målinger under European Microwave Week 2023 i Berlin.

Publisert Sist oppdatert

Anritsu Company vil i samarbeid med MPI og ATV vise frem toppmoderne målinger av 6G antennepakker (Antenna in Package – AiP) under EuMW 2023 i Berlin.

Løsningen omfatter en VectorStar VNA som sveiper fra 70 kHz til 220 GHz med patenterte NLTL-teknologibaserte millimeterbølge- (mmWave) forlengere. mmWave-forlengerne konverterer opp/ned-signaler til 220 GHz og er så små at de enkelt kan monteres på en robotarm som utfører en skanning rundt AiPen i et forhåndsprogrammert, høyoppløselig trinn som gir nøyaktige malinger av antennestrålingsmønster ved D- og G-båndfrekvenser.

Robotarmen og sondestasjonen leveres av MPI- og ATV-systemer som utmerker seg på sine respektive domener av sondestasjoner/prober og ekspertise på automatisering av målinger.

AiPen kan probes/mates enten fra siden av antennen, som kan plasseres på et glasssubstrat eller annet materiale, eller den kan probes fra bunnen slik at probingen ikke forstyrrer strålingen fra antennen. De spesielle Titan-probene som brukes til å sondere AiP er koblet til VectorStar millimeterbølgemodulene. De kan være enkelt-ende eller differensielle avhengig av applikasjonen.

Powered by Labrador CMS