Foto: Nor-Shipping.

Nor-Shipping: Ny dato fastsatt

Nor-Shipping 2022 vil nå bli arrangert 4.-7. april. Etter en vanskelig beslutning om å avlyse det planlagte utstilling og konferanse i januar, skal den globale maritime- og havindustrien samles i Oslo og Lillestrøm til våren.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er 2 år eller eldre

I følge arrangøren vil den nye datoen gi friere internasjonale reiser, mindre sosial distansering og en mer levende nettverksbygging, kunnskapsdeling og forretningsplattform.

– Det er en stor glede for meg å bekrefte denne datoen og informere bransjen om at selv om vi er blitt forsinket, vil de ikke måtte vente for lenge for å kunne samles igjen, sier Sidsel Norvik, direktør, Nor-Shipping. – Det var selvsagt skuffende å utsette januarprogrammet, men kraften til Nor-Shipping ligger i dens evne til å bringe ulike interessenter ansikt til ansikt, bygge relasjoner, dele løsninger, inspirere hverandre og gjøre forretninger. Det ville vært umulig under de gjeldende Omikron-restriksjonene.

Sidsel Norvik.

Utstillere og billettholdere som har bestilt vil få dem sømløst overført til den nye datoen, mens et fornyet aktivitetsprogram – inkludert den prestisjetunge Ocean Leadership Conference og innovative Blue Talks – er i ferd med å bli ferdigstilt. Den siste Nor-Shipping i 2019 brakte rundt 900 utstillere og 50 000 internasjonale beslutningstakere til Norge.

Ved siden av aktivitetene i og rundt Nor-Shippings 22.000 kvm utstillingslokaler i Lillestrøm, vil en rekke nettverks- og kunnskapsarrangementer finne sted i Oslo Sentrum. Et av høydepunktene vil være After Work på Aker Brygge, der bransjen samles etter kontortid for å mingle i en uformell atmosfære.

Uken vil også by på en rekke unike partnerarrangementer i tillegg til Nor-Shipping Awards.

For flere detaljer se www.nor-shipping.com

Powered by Labrador CMS