IPC med månedlige webinarer

Fordi folk vil ha kunnskap og kompetanse, også i disse tider, vil IPC være vertskap for IPC Webinar Serien: Technical Education and Standards, månedlige 60-minutters gratis webinarer for den europeiske elektronikkindustrien i løpet av månedene april, mai og juni.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er 2 år eller eldre

Det første webinaret avholdes onsdag 15. april klokken 16:00 CET og vil bli kjørt av to fageksperter:

Michael Carano, visepresident for teknologi ved RBP Chemical Technology, vil dele noe av sin innsikt om feilsøking og defektanalyse for mønsterkort. Nå mer enn noen gang er det viktig at utviklere har kunnskap og ferdigheter til å produsere kort og sammenstillinger med høyest utbytte og pålitelighet. Mike vil gi en kort oversikt over materialer, kjemiske prosesser og utstyrsparametere som påvirker mønsterkortets kvalitet. Presentasjonen vil passe for funksjoner som design, produksjon, prosess, leverandørkvalitet og kvalitetssikring.

Jan Pedersen, senior teknisk rådgiver for Elmatica AS, vil gi en oppdatering om de mange aktivitetene rundt utvikling av IPC-standarder som skjer i Europa. Fokus vil være vertikalene bilindustri og medisin. Hvis du er ansvarlig for kvalitet, pålitelighet, konsistens eller effektivitet i forsyningskjeden, starter det med standardene. Som leder for mange utvalg vil Jan dele sine synspunkter på kraften i frivillige i bransjer som samarbeider for å løse tekniske utfordringer.

Interesserte kan registrere seg her (ekstern lenke).

Powered by Labrador CMS