Sensorer:

WSEN PDUS differensialtrykksensorer fra Würth Elektronik – nå tilgjengelig med 3,3 V driftsspenning og sidedyser.

MEMS-trykksensorer nå også for 3,3 V

WSEN PDUS-familien av differensialtrykksensorer fra Würth Elektronik har vokst: De to nye modellene arbeider med en driftsspenning på 3,3 V og er derfor kompatible med de fleste mikrokontrollere som støtter denne forsyningsspenningen.

Publisert

De andre modellene i serien krever 5 V. Felles for alle sensorer er høy robusthet og nøyaktighet på opptil ±0,25 prosent FSS-toleranse, forklarer produsenten. En annen nyhet: En versjon av de nye sensorene er nå også tilgjengelig med horisontale dyser.

Det nye pakkedesignet med med horisontale dyser gjør at pneumatiske slanger kan kobles direkte til sensordysene. Dette eliminerer behovet for en ekstra adapter og forenkler installasjonsprosessen. Utstyrt med digitale I²C og analoge utgangsgrensesnitt, leverer sensorene fullt kalibrerte trykkdata samt valgfrie temperaturdata. Ulike overføringsfunksjoner fra ±1 mbar til +15 bar (±0,0145 PSI til +0,218 PSI) kan velges.

Differensialtrykksensorene har et driftstemperaturområde på -25°C til +85°C har flere bruksområder; fra HVAC-teknologi til overvåking av filterstatus og detektering av gasslekkasjer, til inhalatorer.

Alle sensorkomponenter i produktutvalget og evalueringskort er tilgjengelig fra lager uten krav til minimumantall. Produsentene kan også designe individuelle applikasjonsspesifikke sensorvarianter på forespørsel, med kundespesifikke trykkområder.

Powered by Labrador CMS