Medisinske prosesserings-plattformer

Nye sanntidskompatible medisinske databehandlingsplattformer for bildeprosesser støttet av kunstig intelligens (KI).

Publisert

Med sine MLB-3000- og MLB-3002-systemer presenterer ADLINK Technologys Healthcare Business Center to nye sanntidskompatible medisinske databehandlingsplattformer for KI-støttede bildeprosesser.

De IEC 60601-1 og IEC 60601-1-2-kompatible systemene kan konfigureres med 13 Intel Core- og Intel Celeron-prosessorkonfigurasjoner samt 9 høyytelses NVIDIA Quadro- og RTX-prosessorbaserte grafikkort opp til NVIDIA RTX GPUene i Ampere-familien. I KI-støttede bildeprosesser brukes de som opptaks-, prosesserings- og visualiseringssystemer der bildedata i økende grad analyseres og visualiseres i sanntid(1). Bruksområder spenner fra computertomografi (CT) og magnetisk resonansavbildning (MRI) til røntgen og ultralyd til endoskopi.

I tillegg til sanntidskapasiteten og den kompakte utformingen av de høyeffektive systemene, skal produsenter av medisinsk utstyr, systemintegratorer og sykehus kunne dra nytte av det fulle systemansvaret som ADLINK Technology tilbyr for systemene, som er tilgjengelige i minst 5 år. Både prosessorkortene og grafikkortene kommer fra selskapets egen utvikling og produksjon, slik at kundestøtte for alle komponenter kommer fra en enkelt kilde.

De nye IEC 60601-1 og IEC 60601-1-2 kompatible plattformene er tilgjengelige med 11 forskjellige Intel Core-prosessorer opp til Intel Core i7-9700E med 8 datakjerner. To konfigurasjoner med Intel Celeron-prosessorer er også tilgjengelige for kostnadssensitive applikasjoner. Alle systemer støtter opptil 64 GB DDR4 2666 RAM. For bildeprosesser med GPU-akselerert kunstig intelligens kan de utstyres med 9 forskjellige MXM-grafikkmoduler etter behov. Det nåværende flaggskipet er MXM-modulen med sanntidskompatibel NVIDIA RTX A4500 GPU fra Ampere-familien. Den tilbyr 5120 CUDA, 160 Tensor og 40 RT Tensor kjerner og oppnår en ytelse på opptil 17,8 TFLOPS FP32.

Alle MLB-300x-systemer støtter også opptil 6 uavhengige skjermer for en rekke visualiseringsalternativer i diagnostikk og i operasjonssaler. MLB-3002-systemene kan utvides med ekstra frame grabber eller grafikkort via to PCIe x4-spor. Ytterligere periferiutstyr kan kobles til via opptil 6x USB 3.2 Gen x1, 2x USB 2.0, 1x RS-232/422/485, 1x RS-232 og 4x valgfrie digitale I/O-er.

3x Gigabit Ethernet og valgfritt WLAN sørger for en rekke kantnettverksmuligheter for KI-systemene, også i retning av klinisk PACS, diagnostiske skyer og andre medisinske IoT-applikasjoner. Medisinske strømforsyninger med opptil 220 watt eller konvensjonelle løsninger med opptil 500 watt er tilgjengelige for kunder for strømforsyningen.

https://www.adlinktech.com/en/medical-box-pc

Powered by Labrador CMS