Samarbeid mellom Würth Elektronik og Valens Semiconductor: EVS3-EVK2-KT-3000-MD referansedesign for medisinsk bildebehandlingsutstyr.

Samarbeid sørger for medisinsk bildebehandling med bedre oppløsning

Würth Elektronik og Valens Semiconductor, leverandør av tilkoblingsløsninger for lyd- video- og bilmarkedene, skal markedsføre en felles løsning for å muliggjøre medisinsk bildediagnose og prosedyrer med høy videooppløsning.

Medisinsk bildebehandling, som MR, CT, robotkirurgi og endoskopi, krever ukomprimert videotilkobling med høy båndbredde. Würth Elektronik og Valens Semiconductor har utviklet en løsning som muliggjør ukomprimert 4K60@4:4:4 videooverføring over kobberkabel samtidig som de overholder de strenge medisinske isolasjonsspesifikasjonene.

Kjernekomponenter i referansedesignet (EVS3-EVK2-KT-3000-MD) er Valens brikkesett Stello VS3000-, kompatibel med den nyeste generasjonen av HDBaseT-standarden Spec 3.0, og WE-LAN HDBaseT-transformatoren fra Würth Elektronik (749054010). Denne sikrer galvanisk isolasjon og samsvar med IEC 60601-standarden for trygt elektrisk utstyr i det medisinske miljøet.

I følge Würth Elektronik er det kun de som har en løsning som kan isolere en forbindelse med så høy båndbredde.

Powered by Labrador CMS