Sensirion har skrudd opp tempoet i utvikling og produksjon for å få en ny strømmesensor for respiratorer på markedet så fort som mulig.
Sensirion har skrudd opp tempoet i utvikling og produksjon for å få en ny strømmesensor for respiratorer på markedet så fort som mulig.

Ramper opp sensorløsning for ventilatorer

Sveitsiske Sensirion har gjort en ektrainnsats for å gjøre en ny strømmesensor klar for markedet. Sensoren SFM3019 er optimalisert for åndedrettsapplikasjoner og skal være tilgjengelig i høye volumer.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er 2 år eller eldre

Et dedikert team av utviklere har jobbet hardt de siste ukene for å utvikle en ny sensor for åndedrettsutstyr som gjør det enkelt å integrere i ventilatorer på grunn av høy skalerbarhet, heter det i en pressemelding mandag morgen. Strømmesensoren er nå klar for salg, og er i følge Sensirion et bidrag til å dekke den store etterspørselen etter respiratorer.

Den nye  sensoren, SFM3019, som nå er klar for salg.
Den nye sensoren, SFM3019, som nå er klar for salg.

– Det er viktig for oss klare å opprettholde produksjonen av denne nyheten, men også eksisterende sensorer for respiratorer og andre pusteapparater. Dette skal skje ved å opprettholde høyest mulig sikkerhets- og hygienetiltak, sier Marc von Waldkirch, administrerende direktør i Sensirion.

Marc von Waldkirch.
Marc von Waldkirch.

SFM3019 er tilgjengelig i en digital og en analog versjon. Som alle andre sensorer innen medisinsk teknologi, er SFM3019 basert på Sensirions CMOSens-teknologi. Den er utviklet på basis av gjennomprøvde eksisterende komponenter.

Den digitale versjonen kan måle både oksygen og luft og en blanding av begge.

Produsentens informasjon om sensoren finner du her (ekstern lenke)

Powered by Labrador CMS