Disse tastaturene gjør det vanskelig for bakterier å overleve.

Bakterier kan ikke overleve her

Danske Mekoprint har for tiden et sterkt fokus på å utvikle antibakterielle folietastaturer, som brukes i virksomheter med ekstra fokus på hygiene. Tastaturene er overflatebehandlet med et belegg som gjør det umulig for bakterier å overleve.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er 2 år eller eldre

Mennesker er i kontakt med et utall overflater i løpet av en dag. Overflater der bakterier kan samle seg og overføres. Spesielt tastaturer betjenes ofte av mange forskjellige mennesker og bør derfor rengjøres ofte. Nylig har Mekoprint sett en økende etterspørsel etter antibakterielle tastaturer, som med sin behandlede overflate gjør det vanskelig for bakterier å overleve.

I kjølvannet av COVID-19 har det vært sterkt fokus på produkter som er enkle å rengjøre. I tett samarbeid med kundene utvikler og produserer Mekoprint driftsløsninger som lever opp til de høye hygienekravene i 2021.

Basert på kundenes ønsker produseres folietastaturer som både er estetiske, ergonomiske og antibakterielle. Tastaturene er designet slik at de kan integreres i kundens produkt uten fremtredende fordypninger og kanter der bakterier kan samle seg.

Powered by Labrador CMS