Etter at NCAB Group kjøpte Elmatica i fjor, velger Didrik Bech nå å forlate skipet.
Etter at NCAB Group kjøpte Elmatica i fjor, velger Didrik Bech nå å forlate skipet.

Didrik Bech slutter

NCAB Group kunngjør i dag at Elmatica-sjef Didrik Bech går av etter mer enn ti år som leder. Elmatica ble kjøpt opp av NCAB Group i oktober 2021.

Publisert

– Vi takker Didrik for det enestående arbeidsmiljøet, lidenskapen og kunnskapen han har bidratt med de siste ti årene, som NCAB vil fortsette å bygge og utvikle. Jeg er imponert over Didriks ledelse og strategiske utvikling av Elmatica sammen med ledergruppen, sier administrerende direktør i NCAB Group Peter Kruk.

Didrik Bech har fungert som administrerende direktør i Elmatica siden 2011, i løpet av hans periode har selskapet tatt en global posisjon, med fokus på et samarbeidsarbeidsmiljø for kolleger og alle dets partnere. Dette har blitt sikret av fokus på åpenhet, dialog og tillit støttet av høyt kvalifiserte og motiverte likesinnede. Ettersom den innledende integrasjonsfasen med NCAB nå avsluttes, er det på tide for Bech å trekke seg, heter det i en pressemelding onsdag morgen.

– Det har vært et privilegium, og jeg vil for alltid være takknemlig for æren som ble gitt meg av mine kolleger, slik at jeg kan være deres representant i mer enn 10 år. Jeg er fylt av takknemlighet og respekt for alle øyeblikkene og diskusjonene jeg har hatt gleden av å være involvert i, av mine kolleger og partnere i bransjen. Sammen har vi skapt løsninger, latter- og gledesøyeblikk og funnet vennskap et hav aldri kan dele, sier Bech.

Powered by Labrador CMS