Ultrasmå bussomformere:

Samarbeid for omformere

Flex Power Modules slår seg sammen med onsemi for å utvikle ultrasmå bussomformere

Publisert

Flex Power Modules kunngjør lanseringen av deres BMR313 Intermediate Bus Converter (IBC) på det globale toppmøtet i 2022 Open Compute Project i oktober i San Jose, California, 18. oktober. Den uisolerte og uregulerte BMR313 som er utviklet i samarbeid med onsemi skal levere en toppeffekt på 3 kW i en ultraliten pakke, kun 23,4 x 17,8 x 7,65 mm, og gir en effekttetthet på 908 W/cm3.

Inngangsspenningsområdet er 40 – 60 V og 4:1 inngang til utgangsforhold gir en utgang på 10 – 15 V. Med 97,3 % effektivitet ved 54 V inngang er den kontinuerlige utgangseffekten 1 kW, og delen er termisk optimalisert for kald veggmontering på oversiden. BMR313 tilbys i industristandard LGA-fotavtrykk og pinneutlegg. De to selskapene jobbet med utformingen av BMR313 for å utnytte fordelene til FD6000, onsemis siste generasjon, digital kontroller for mellomtrinnsbuss.

FD6000 støtter integrert PMBus-telemetri, som er nødvendig målapplikasjonen for databehandling. Kontrolleren bruker onsemis resonante DC Transformer (DCX) topologi, som opererer på høyere enn 1 MHz for minst mulig, størrelse samtidig som den skal opprettholde høy effektivitet.

Onsemi-kontrolleren er også fleksibel og skal kunne brukes til fremtidige varianter av IBC-serien med høyere og lavere inngang-til-utgang konverteringsforhold.

Powered by Labrador CMS