Kraftelektronikk:

Kraftforsyninger med forbedret pålitelighet

COSEL lanserer kraftforsyninger med forbedret pålitelighet for industrielle anvendelser.

Publisert Sist oppdatert

COSEL Co, Ltd. har kunngjort lansering av sin nye PDA-serie AC/DC-strømforsyninger med forbedret pålitelighet for industrielle applikasjoner.

For å kunne tilby det høyeste pris/ytelse-forholdet og samtidig opprettholde en høy kvalitetsstandard, bruker PDA-serien en såkalt kvasi-resonant topologi med et begrenset antall komponenter, noe skal resultere i høyere pålitelighet. PDA-serien er 100 % bakoverkompatibel i form, passform og funksjon med PBA-serien, som nå pensjoneres etter 20 år med drift av høyvolumapplikasjoner over hele verden.

De første modellene som introduseres er 15W PDA15F, 30W PDA30F og 50W PDA50F, med andre versjoner på gang. PDA-serien er designet for bruk i et bredt spekter av bruksområder og kan operere over et bredt temperaturområde fra -20 til +70 grader C. Strømforsyningene er UL/EN62368-1 sertifisert.

PDA-serien er designet for verdensomspennende bruksområder, og har et inngangsspenningsområde på 85 VAC til 264 VAC enfase og oppfyller sikkerhetsstandarder med et inngangsspenningsområde på 100-240 VAC (50/60Hz).

15W PDA15F, 30W PDA30F og 50W PDA50F er tilgjengelig i tre utgangsspenninger, 5V, 12V og 24V med tilsvarende utgangsstrømmer. Utgangsspenningen kan justeres med et utgangsspenningspotensiometer.

De nye produktene drar som nevnt nytte av en optimert kvasi-resonant svitsjetopologi og har en effektivitet på opptil 87,5 % ved 230VAC og nominell belastning. Sammenlignet med den originale PBA30F-modellen er effektivitetsgevinsten mer enn 5 prosentpoeng, noe som reduserer varmespredningen og som en konsekvens også øker systemets pålitelighet.

PDA-serien inkluderer begrensning av innkoblingsstrøm, overstrømsbeskyttelse med automatisk gjenoppretting når feilen er fjernet, og overspenningsbeskyttelse.

Ettersom den er basert på en optimalisert topologi har PDA-serien ingen innebygd aktiv PFC, selv om den fullt ut er i samsvar med IEC61000-3-2 (klasse A).

Enhetene er utformet for å operere i et bredt temperaturområde på -20 til +70 grader C og kan monteres i alle retninger, selv om ytelsesreduksjon kan gjelde avhengig av omgivelsestemperatur og miljø.

PDA-serien er i samsvar med FCC-B, VCCI-B, CISPR11-B, CISPR32-B, EN55011-B og EN55032-B i tester av ledet utstråling.

Powered by Labrador CMS