Sikker kraftforsyning for testsystemer

nVent Schroff lanserer 19" kraftdistribusjonsenhet med sikkerhetsfunksjoner.

Publisert Sist oppdatert

nVent Electric plc lanserer nå Rack Safety Plus, en ny modulbasert sikkerhets- og kraftdistribusjonsenhet som er utformet for å beskytte og knytte sammen elektronikk i 19-tommers kabinetter. Det melder distributøren Etm4u AS.

Denne 19-tommers uttrekkbare enheten er designet i samarbeid med test- og målekunder, og inkluderer kraftinngang, kraftfordeling og sikkerhetsfunksjoner som kreves for å betjene halv- og helautomatiske testsystemer. Nøkkelfunksjonene til Rack Safety Plus omfatter konfigurerbare kraftuttak, inngangskontakter og sikkerhetsfunksjoner som nødstrømknapp.

- På grunn av det modulære konseptet sparer kundene tid og kostnader; de trenger ikke selv lenger å utvikle og produsere denne komponenten for sin infrastruktur, sier Christian Ganninger, produktsjef for Embedded Systems. Rack Safety Plus er CE-sertifisert, med UL-sertifisering på gang.

Ved hjelp av et digitalt konfigureringsverktøy kan brukere velge ønskede funksjoner og lage sin egen tilpassede og sertifiserte løsning, uten tidsbruk eller kostnad for ytterligere CE/UL-testing.

Nødknappen foran på enheten har en sikkerhetskrets som oppfyller EN ISO 13849-1 kategori 3-standarden. En ekstern avstengningsbryter er mulig for å umiddelbart slå av elektronisk utstyr når nødknappen aktiveres. Den eksterne avstengningsbryteren overvåkes av det innebygde sikkerhetsreléet og redundante sikkerhetsbrytere for å sikre at Rack Safety Plus slår seg av, selv om det er en feil i enheten.

Feil vises på fronten av enheten og en fjernstyringsmodul kan integreres slik at alle statuser kan forespørres fra en PC via internett, og bryterfunksjoner kan utføres eksternt.

Powered by Labrador CMS