Alt-i-ett lader og lagringsenhet

Universell ladekube skal løse problemer både med ulike ladere og sikkerhetskopiering.

Publisert Sist oppdatert

Vinpower, Inc. kunngjorde nylig, gjennom en strategisk allianse med Phihong Technology og Silanna Semiconductor, en planlagt utgivelse av en universell ladekube, iXcharger, som skal gi muligheten til automatisk å utføre en fullstendig sikkerhetskopi av alle lagrede bilder og videoer fra en iPhone/ iPad samt fungere som utvidet minne for alle andre mobile smarttelefoner, nettbrett og bærbare datamaskiner mens de lader samtidig.

Ettersom vi alle har blitt mer avhengige av våre mobile enheter for alt fra jobb til underholdning, har vi ofte innhold spredt på flere enheter uten en enkel måte å konsolidere eller vedlikeholde det på. Samtidig krever hver enhet sin egen unike ladeplugg, som skaper et virvar av ledninger og en mengde tilbehør som kan bæres fra sted til sted.

iXcharger tilbyr USB Type C-tilkobling og beskrives som et miljømessig bærekraftig ESG-produkt ved å redusere redundansbyrden til en enkelt enhet som kan fungere som både en energieffektiv strømlader og en stor kapasitets backup-lagringsløsning for et bredt spekter av mobile enheter og bærbare datamaskiner.

- Phihong Technology er glad for å kunne samarbeide med Vinpower og Silanna i utviklingen av den banebrytende iXcharger, sa produktsjef Kevin Lin i Phihong. - iXcharger er en spennende ny innovasjon som vi ser frem til å produsere og dele med verden.

Powered by Labrador CMS