Kraftelektronikk:

Referansebok om trådløs kraftoverføring utvidet

Oppslagsboken "Trilogy of Wireless Power Transfer" av Würth Elektronik er nå tilgjengelig i en revidert andre utgave.

Den praksisorienterte oppslagsboken består av tre deler: Grunnprinsipper for trådløs kraftoverføring, trådløse kraftoverføringssystemer og applikasjoner. Den koster 19 euro og er tilgjengelig fra Würth Elektronik og utvalgte bokhandlere.

Den første delen av oppslagsboken er fullstendig revidert og forklarer de fysiske prinsippene for de ulike metodene for kontaktløs kraftoverføring. De viktigste standardene og utviklingen av teknologien blir også diskutert.

Den andre delen beskriver de trådløse kraftoverføringssystemene og de forskjellige topologiene for trådløs kraftoverføring. I samme kapittel diskuteres riktig valg av nødvendige sender- og mottakerspoler for å øke effektiviteten, og også tilgjengelige transistorer.

Den praksisorienterte tredje delen er supplert med en innovativ applikasjon: NFC-kommunikasjon sammen med trådløs kraftoverføring. En oversikt over EMI-relaterte emner avrunder sammenstillingen av brukseksempler i praksisdelen. Forfatterne av "Trilogy of Wireless Power Transfer" er Cem Som, Vice President Europe i Würth Electronics Midcom Inc. og Dr. Michael de Rooij, Vice President Applications Engineering ved Efficient Power Conversion Corporation, Inc.

Powered by Labrador CMS