Nettseminar om kraftelektronikk

I september inviterer Nexperia til diskusjoner og videodemonstrasjoner rundt GaN, MOSFET, kraftdioder og bipolare transistorer for kjøretøy- og industrielle applikasjoner.  

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er 2 år eller eldre

Halvlederprodusenten Nexperia kunngjorde i dag den kommende virtuelle «Power Live» konferansen, som vil finne sted 21.-23. september.  

Dette er en oppfølging av suksessen med tilsvarende nettkonferanse i fjor. 

Noen av høydepunktene:

  •  Komplette elektrotermiske MOSFET modeller

En detaljert forhåndsvisning av Nexperias nye elektrotermiske MOSFET modeller, som kan representere statiske og dynamiske komponentkarakteristikker nøyaktig innen simulering, og redusere rosiko for EMC-problemer som oftest oppdages sent i designprosessen.

  •  650V GaN CCPAK evaluering

Egenskaper og fordeler ved det kommende evalueringskortet for benchmarking av GaN CCPAK komponenter ved bruk av dobbelpulstesting.

  •  Design med kraft-MOSFETs i industrielle applikasjoner

Hvorfor og når du trenger en 500 A MOSFET, optimalisering av nøkkelegenskaper, og håndtering av startstrømmer og «hete» SOA kurver.

  •  Schottky, silisium-germanium eller  gjenopprettings- (PN) likerettere?

Hvordan oppnå ekstra effektivitet og pålitelighet i kjøretøyapplikasjoner som LED driver eller solenoidedriver ved å velge den best egnede kraftdioden.

Den fullstendige agendaen vil omfatte direktesendte presentasjoner der ingeniørene vil bli invitert til å diskutere og bidra i forbindelse med noen av dagens største utfordringer ved design med kraftkomponenter, så vel som studier av designeksempler og bidrag fra Nexperias partnere. Deltagerne kan også se Nexperias egne eksperter presentere de nyeste teknologidemonstrasjonene direkte fra selskapets laboratorier verden over under eventet.   

En paneldebatt om GaN vil avslutte arrangementet den siste dagen.   

Hele programmet er klart nå, og registrering kan gjøres her (eksterne lenker).

Powered by Labrador CMS