XP Power på Electronica:

Sterk høyspennings-portefølje etter fusjoner

XP Power viser verdensdekkende, høyspennings kraftløsninger på Electronica

Publisert

XP Power vil være på plass under Electronica (15.-18. November) – når det internasjonale utviklingsmiljøet innen elektronikk nok en gang vender tilbake til Messe München. Besøkende på stand A4.437 vil få muligheten til å se nærmere på XP Powers brede og mangfoldige høyspenningsportefølje for medisinsk utstyr, halvlederproduksjonsutstyr og industrielle teknologiapplikasjoner.

De vil også få vite hvordan XP Powers strategiske oppkjøp i løpet av de siste syv årene bringer over 50 års industrierfaring om høye spenninger under én paraply, noe som gjør det enklere for kundene å få de optimale løsningene med den globale støtten de trenger, skriver selskapet i en pressemelding i dag.

Tidligere i år kjøpte XP Power opp de tyske firmaene FuG Elektronik GmbH (FuG) og Guth High Voltage GmbH (Guth). Disse oppkjøpene bragte med seg flere europeiske design- og produksjonssentre og utvidet XP Powers høyspenningskapasitet i applikasjoner med høy presisjon og lavt støynivå – med utgangsspenninger på opptil 300kV og utgangseffekter til 600kW. XP Power vil blant annet lansere den nye FT-serien på Electronica.

FT-serien er en serie med høy-ytelses, høypålitelige, luftisolerte produkter som gir en løsning som er lettere enn industristandarden og som ivaretar uanstrengt vedlikehold og lavere eierkostnader. XP Powers høyspentløsninger fra FuG Elektronik og Guth High Voltage vil også bli vist frem. Disse løsningene vil inkludere MPL, HCP, HCK og HCV-serien.

Med et spenningsområde på opptil 150kV, vil disse produktene fremheve hvordan hyllevare- og kundetilpassede løsninger, med rippelspesifikasjoner ned til 1 ppm, muliggjør presisjon i krevende applikasjoner, slik som skanningelektronmikroskop og kondensatorladere med svært høy spenning og høyere repetisjonshastighet.

På standen vil XP Power også vise HRC05- og HRL30-seriene - deres miniatyriserte, regulerte 5W og 30W høyspent DC-DC-omformere. Disse komplette løsningene gir nøyaktige, pålitelige spenninger opp til 6kV med et minimalt fotavtrykk. De tilbyr både spennings- og strømstyringer, og monitorer som gjør høyspenningsintegrasjon i et bredt spekter av applikasjoner enkelt.

XP Powers HP-serie vil også være på plass. Dette er en kompakt og fleksibel høyeffekt AC-DC strømløsning med 3-fase inngang, utganger fra 48 til 200VDC og skalerbarhet fra 3kW til 30kW og utover. Besøkende vil kunne utforske disse plassbesparende designene med digital signalbehandling, flere kommunikasjonsprotokoller, utviklingsverktøy og full brukerkonfigurerbar funksjonalitet for enkel integrasjon på tvers av flere plattformer i industrielle applikasjoner, heter det

Powered by Labrador CMS