Nyttig webinar om signalintegritet og impedans

6. april 2022 organiserer bedriftene Polar, NCAB og Phoenix Contact i fellesskap et «utdanningsseminar» rundt temaene signalintegritet og impedans.

Denne artikkelen er 2 år eller eldre

Etter hovedtanken «På sporet av signalintegritet – fra beregning, tilkoblingsteknikk og til kretskort, med fokus på impedans» viser bedriftene sin ekspertise på optimalisering av impedans på kretskort.

Et sterkt tiltagende behov for signalbåndbredde gjør at også behovet for dataintegritet øker betydelig.

Hermann Reischer fra Polar Instruments, Michiel Op den Camp, NCAB Group Benelux og Sebastian Stamm fra Phoenix Contact vil fra forskjellige perspektiver ta for seg hvordan faktorer som frekvenser, materialer, geometri og plassering av komponenter gir minst mulige tap og refleksjoner i ledere og på kortet.

Deltakerne kan forvente praktisk, teknisk kunnskap om temaer som strekker seg fra kretskortdesign og -produksjon, måleutstyr og simulering og helt til kretskorttilkoblingsteknikk.

Dette gratis arrangementet avholdes på engelsk, og foregår i to sesjoner:

Fra kl. 10.00 til 12.00 (MESZ) for EU, og fra kl. 13.00 til 15.00 (EDT) for USA. Detaljert informasjon og påmeldingsskjema er tilgjengelig på https://www.ncabgroup.com/signal-integrity-and-impedance

Powered by Labrador CMS