Medisinsk elektronikk:

700 W AC/DC for medisin og industri

COSEL med en ny 700 W enhet i deres robuste og pålitelige GHA serie for krevende medisinske og industrielle applikasjoner.

Publisert

COSEL Co, Ltd lanserer i dag deres nye høytetthets 700 W, 3,5 tommer kraftforsyning i åpen ramme, optimalisert for effektiv kjøling i krevende medisinske og industrielle anvendelser.

Basert på en robust plattform med optimalisert termisk ledningsevne leverer GHA700F hele 700W innenfor et industrielt fotavtrykk på 3 x 5 tommer. Med en effekttetthet på 31,1 W per kubikktomme er dette en av kraftforsyningene med høyest effekttetthet i sin kategori for drift av medisinske og industrielle applikasjoner, opplyser Cosel.

GHA700F er utviklet i samsvar med sikkerhetsstandarden IEC 60601-1, noe som gjør den egnet for såkalte Body Floating medisinske applikasjoner, samtidig som dens høye isolasjon og krypavstand også gjør den egnet for krevende industrielle applikasjoner, i samsvar med EN61558-2-16 (OVC III), og forenkler design for samsvar med EN60335. Med tanke på å kunne drive et stort spekter av systembusspenninger er GHA700F tilgjengelig i fire utgangsspenninger, 24, 30, 48 og 56 VDC og har en universell inngangsspenning på 85 til 264 VAC. Ved å utnytte de nyeste svitsjetopologiene og -komponentene kan GHA700F by på et utmerket effektivitetstall på opp til 96%.

Med det økende antallet medisinske applikasjoner som opererer i lavstøyområder, må utstyrsprodusenter optimalisere utstyr for å kunne operere med begrenset luftstrøm. For å møte slike krav, må strømforsyninger design-optimeres for å kombinere lednings- og konveksjonskjøling, noe som gir systemdesignere muligheten til å optimalisere plasseringen av strømforsyningen best mulig, uten at det går på bekostning av ytelsen.

Med sin lange erfaring i å designe optimaliserte kraftløsninger med assistert lednings- og konveksjonskjøling, har COSEL her kombinert de nyeste effektsvitsjetopologiene, digitale kraft- og energioptimaliseringsalgoritmer, silisiumkarbid og avanserte komponenter for å minimere effekttap, noe som resulterer i en høyeffektiv kraftforsyning med lavere effekt dissipering, noe som gjør det mulig å nå en verdensledende effekttetthet på opptil 31,1 W per kubikktomme.

GHA700F aksepterer en universell inngangsspenning på 85 til 264 VAC, og leverer opptil 700 W i fire utgangsversjoner: 24 V/29,2 A, 30 V/23,3 A, 48 V/14,6 A, 56 V/12,5 A. For enkelhets skyld kan utgangsspenningen justeres ved hjelp av det innebygde potensiometeret. Den inkluderer begrensning av innkoblingsstrøm, overstrømbeskyttelse med automatisk gjenoppretting når feiltilstanden er fjernet, og overspenningsbeskyttelse.

GHA700F kan brukes i et bredt omgivelsestemperaturområde på -20 til +70 grader celsius eller opptil +80 grader celsius for chassis. Avhengig av den endelige monteringsstilen for utstyret og kjøleforholdene, kan en derating gjelde.

Strømforsyningen inkluderer en aktiv effektfaktorkorrigering med en koeffisient på opptil 0,95. Svitsjetopologien og kraftkomponentene er grundig utvalgt for å tilby den beste effektiviteten, som når opp til 96 % i alle versjoner.

GHA700F har en 4000 VAC (2MOPP) isolasjonsspenning fra inngang til utgang, 2000 VAC (1MOPP) fra inngang til rammejording (FG) og 1500 VAC (1MOPP) fra utgang til FG. Når det gjelder Body Floating-applikasjonen, må lekkasjestrøm på pasientside være mindre enn 100 mikroampere, noe GHA700F er fullstendig kompatibel med.

Powered by Labrador CMS