Easee har hatt en kraftig vekst, og nå skal det produseres mer av selskapets smarte billadere. Foto: Easee.

Easee og Norautron: Avtale i milliardklassen

Easee og Norautron signerer ny storavtale og sikrer dermed produksjon hos Norautron Group i fem nye år. Avtalen innebærer milliardomsetning for Norautron sine fabrikker.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er 2 år eller eldre

De to selskapene har samarbeidet siden oppstarten av Easee i 2018 og fornyer nå det gode samarbeidet i ytterligere fem år. Avtalen innebærer som tidligere både prototyping, produksjon, sammenstilling, logistikk- og servicetjenester for Easees smarte laderobot for elbiler.

– Vi ser frem til å fortsette det gode samarbeidet med Easee. Easee er et spennende og fremoverlent selskap med et stort hjerte for norsk produksjon. Samtidig er det også en strategisk viktig kunde for Norautron Group innenfor segmentet grønn teknologi. Vi er både stolte og ydmyke for at Easee legger sin tillit til oss som elektronikkprodusent, sier salgsansvarlig Bengt Sundberg og CEO Øyvind Sedivy hos Norautron.

Øyvind Sedivy, Norautron.

Siden oppstarten av Easee i 2018 har laderobot-selskapet opplevd en eventyrlig vekst.

– Det har vært en utrolig spennende reise med Easee siden oppstart. Selskapet har vokst i en enorm fart, noe som har stilt store krav til oss som elektronikkprodusent. For å klare å tilfredsstille produksjonsvolumet har vi i samarbeid med Easee hatt stor fokus på automasjon og robotisering av produksjonsprosesser. På den måten skaper vi spennende fremtidsrettede arbeidsplasser, samtidig som vi får utnyttet ressursene våre på best mulig måte, avslutter Øyvind Sedivy.

Powered by Labrador CMS