Kraftelektronikk:

Slipper podcast om bølgekraft

Kraftkomponentleverandøren Vicor kjører jevnlig podcast, kalt Powering Innovation. Nå har de publisert en podcast som undersøker hvordan en global leder innen havbølgeenergisystemer driver offshore-applikasjoner ved hjelp av kraftmoduler.

Publisert

Vicor snakker med C-Power, en global leder innen havbølgeenergisystemer, om hvordan de utnytter og lagrer bølgekraft. Deres løsninger er en idé som begynte som et doktorgradsprosjekt ved Oregon State University har modnet til en kraftløsning for fornybar energi for offshore-applikasjoner som støtter «New Blue Economy.»

C-Powers løsninger konverterer havbølger til brukbare energiformer, samtidig som de muliggjør dataoverføring til og fra skyen. Elektrisiteten som utnyttes av autonome offshore kraftsystemer (AOPS) driver fjerntliggende marine prosjekter og er en integrert del av selskapets planer om å slippe løs den neste bølgen(!) av nullkarbonenergi for jordbaserte elektriske nett og fjerntliggende offshore mininett.

Vicor Powering Innovation-podcasten er tilgjengelig for nedlasting fra alle store podcast-leverandører, inkludert Spotify, Apple Music og Google Podcasts. Lyttere kan lære om dagens tøffeste kraftutfordringer, nye ideer innen elektrifisering, kreative kraftarkitekturer og virkelige kraftdesignutfordringer, får vi forklart.

Powered by Labrador CMS