Tech Master Event:

For de som vil vise hva de kan

Har du prosjekter du ønsker å vise frem? Nettsiden Tech Master Event, etablert og ledet av den polske distributøren Transfer Multisort Elektronik, mener at dette er plassen å gjøre det på.

Nytt i år er at de har etablert en helårs teknisk konkurranse, Tech Master Event Tournament ’24. Her kan man sende inn prosjekter og idéer og vinner man fram, er det priser å vinne i selve Tech Master Event. Det finnes flere kategorier:

  • Master of Electronic Art
  • Master of Arduino
  • Master of Education
  • Master of Saving Money
  • Master of Restoration

Prosjekter sendes inn av folk fra hele verden - fra Europa, Afrika, Asia og andre kontinenter, får vi vite. Det understrekes at det først og fremst er kreativiteten som teller, så er nystartet bedrift, eller går med tanker om å etablere deg, er det bare å melde seg på. De som kommer med de beste idéene blir belønnet ikke bare med pengepremier, men også berømmelse og anerkjennelse, får vi vite.

Tech Master Event er et initiativ lansert av det polske selskapet Transfer Multisort Elektronik, én av verdens største leverandører av elektriske og elektroniske komponenter, verkstedsutstyr og industriautomasjon.

Mer informasjon: techmasterevent.com

Powered by Labrador CMS