Raspberry Pi «Pi-Fest Design Challenge» – og denne gang handler det om lyd

Stadig nye utfordringer og konkurranser. En ny utviklingskonkurranse oppfordrer fellesskapsmedlemmer i element14 til å lage litt støy med Raspberry Pi Pico.

Denne artikkelen er 2 år eller eldre

For å feire Pi Day (14. mars), lanserte element14.com, et brukerfelleskap under Avnet/Farnell, Raspberry Pi «Pi-Fest Design Challenge». Denne designutfordringen går ut på å bruke Raspberry Pi Pico med fritt valgt tilleggutstyr, til å lage musikk- eller lydtemaprosjekter.

Femti sponsede utfordrere vil motta et Raspberry Pi Pico-sett gratis for å bygge og blogge om musikk- eller lydprosjektet deres. Medlemmer av fellesskapet kan bruke Raspberry Pi Pico til å produsere musikk- og lydprosjekter, inkludert:

  • Synthesizere
  • Podcast-rigger
  • Produksjonsmaskiner for direktesendt levende musikk
  • AI-musikkmaskiner
  • Lydnivålogging og overvåkingsenheter

Etter å ha mottatt Raspberry Pi Pico-sett, vil utfordrerne ha frist til juli på å fullføre og blogge om prosjektene sine. Vellykkede prosjekter vil bli vist på element14s «Pi-Fest Live Stream» og en «Pi-Fest Tour Poster». Vinneren av førsteplassen vil motta 500 dollar i Ticketmaster-kuponger, en Shure SM7B profesjonell mikrofon og stativ, et Go XLR profesjonelt USB-lydgrensesnitt, en fremhevet plass på Pi-Fest Live Stream og Pi-Fest Tour-posteren. Andreplassen vil motta Ticketmaster-kuponger til en verdi av 250 dollar, en Shure MV7 USB-mikrofon, i tillegg til fremhevet plass på strømmefesten og poster. Premier til de som fullfører prosjektet inkluderer visning på Pi-Fest Tour-plakaten og et Multicomp Pro multimetersett.

Medlemmer av fellesskapet kan nå søke om Raspberry Pi Pi-Fest Design Challenge til og med 14. april på community.element14.com/challenges-projects/design-challenges/pi-fest/.

Pi-dagen er en årlig feiring av den matematiske konstanten pi og arrangeres 14. mars siden 3, 1 og 4 er de tre første signifikante sifrene i pi.

I tillegg vil fellesskapsmedlemmer ha en sjanse til å delta i en giveaway ved å dele den Raspberry Pi-applikasjonen de har brukt lengst. Ti vinnere vil hver motta en Raspberry Pi Picos og et Raspberry Pi NOIR 8MP-kamera.

Powered by Labrador CMS