Feirer ti år med Raspberry Pi – søker lengstlevende applikasjon

Farnell og Raspberry Pi feirer 10-års partnerskap med søk etter applikasjoner er blitt brukt lengst med Raspberry Pi. Og det er priser å vinne.

Publisert

Den globale konkurransen om å finne den Raspberry Pi-applikasjonen som har lengst bruk og kjører fortsatt, deler ut 10 premiepakker bestående av 10 Raspberry Pi Picos og et Pi NoIR 8MP-kamera. Farnell kan nemlig i dag feire sitt 10-årige produksjons- og distribusjonspartnerskap med Raspberry Pi Ltd.

For å markere denne milepælen gir Farnell bort 10 store premiepakker bestående av 10 Raspberry Pi Picos og et Pi NoIR 8MP-kamera til designingeniører, hobbyister, produsenter, lærere eller studenter som kan demonstrere den Raspberry Pi-applikasjonen som har vært i drift lengst. For å delta i konkurransen må deltakerne sende inn et bidrag via element14-fellesskapet, inkludert en kort beskrivelse av applikasjonen og et fotografi for å bevise at Raspberry Pi er i aksjon.

Den globale konkurransen er nå åpen og deltakerne kan sende inn bidrag frem til lørdag 30. april. De ti premiepakkene vil bli delt ut til de mest vellykkede søknadene i mai 2022. Premiene kan hentes inn av vinnerne eller doneres til en lokal skole, kodeklubb eller høyskole i vinnerens bostedsland. Vilkår og betingelser gjelder og dommerens avgjørelse er endelig.

Mer informasjon og påmelding til konkurransen finner du her (ekstern lenke).

Powered by Labrador CMS