Finner riktig minnekonfigurasjon

Nytt verktøy analyserer hvordan en applikasjon anvender NAND Flash-minne, og finner den lagringsteknologien som er best egnet for det aktuelle brukertilfellet.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er 2 år eller eldre

Det tyske selskapet Hyperstone lanserer nå et analyseverktøy, Use Case Tracker, som skal utnytte selskapets ekspertise innen styring av NAND flash til å spore og analusere en kundes unike brukertilfelle.

Hyperstone er en fabrikkløs halvlederleverandør som fokuserer på flashbaserte minnekontrollere for det industrielle markedet. Selskapet inngår i CML Microsystems Plc  gruppen.

Data samles i felten, og analyseres for å kunne gi den aktuelle produsenten anbefalinger for deres spesifikke behov.  

Denne funksjonen er muliggjort gjennom en fastvareutvidelse til selskapets hySMART verktøy. Innsamlede data lagres på et standard minnekort, og genereres av trafikk mellom verten og minnet.

Dataene, slik som sekvensielle og tilfeldige lesemønstre, størrelsen på dataoverføringene og den totale mengden data som skrives og leses, fanges opp av Use Case Tracker mens applikasjonen kjører, noe som skal gi en unik innsikt i kundens spesifikke arbeidsmengde. Disse dataene blir så analysert ved hjelp av hySMART-programvaren for å bestemme den optimale konfigurasjonen av NAND flash for det aktuelle tilfellet.

Powered by Labrador CMS