Høytemperatur design:

Krystaller med stort temperaturområde

IQ-D utvider spekteret -40 til 125 °C krystaller – skal møte behov i nye produktdesign.

Publisert

IQD introduserer en rekke krystaller som ligger i de populære 4-pads OFM-keramikkpakkene 3,2 x 2,5 mm (CFPX-180) og 2,0 x 1,6 mm (IQXC-42) med det utvidede driftstemperaturområdet på -40 til 125 °C . CFPX-180 er tilgjengelig i en rekke frekvenser fra 12,0 MHz og IQXC-42 fra 16,0 MHz, med ulike belastningskapasitanser.

– Komponenter som tåler høye driftstemperaturer etterspørres i økende grad, og det er ikke bare av ingeniører som jobber med tradisjonelle høytemperatur- eller ekstreme applikasjoner, for eksempel i oljebrønner, skriver selskapet i en pressemelding. Denne trenden er delvis drevet av IC-produsenter, som ofte designer ett brikkesett som passer for både industri- og bilapplikasjoner, og av økt bruk av elektroniske enheter i mer ekstreme miljøer. I tillegg kan den interne selvoppvarmingen av elektroniske komponenter nær krystallet på kortet være en motivasjon til å velge et krystall som garantert fungerer innenfor spesifikasjonen opp til 125 °C.

Kunder som bruker de samme frekvensene i flere prosjekter med ulike temperaturkrav, kan også dra nytte av å velge én komponent med utvidet temperaturområde som er designet for å fungere innenfor alle disse applikasjonene, i stedet for å måtte skaffe og lagerføre flere deler.

Komponentene tilbys med frekvensstabilitet ned til +-30 ppm over -40 til 125 °C og ESR-verdiene er spesifisert litt lavere enn for det eksisterende utvalget av krystaller for å møte kravene til nye mikrokontrollere, som ofte krever lavere ESR, for eksempel for IoT-applikasjoner. For ingeniører som krever AEC-Q200-kvalifisering, har IQD også en rekke bilkvalifiserte krystaller. For en fullstendig liste over tilgjengelige frekvenser og spesifikasjoner, kan du sjekke www.iqdfrequencyproducts.com.

Powered by Labrador CMS