MEMS:

Åpner ny MEMS-smie

SPPs MEMS Infinity er den nyeste aktøren som tilbyr smietjenester til et globalt publicum.

Publisert

Sumitomo Precision Products Co., Ltd. (SPP), en ledende produsent av høypresisjons industrielle produkter, har utvidet sin rolle i produksjonsøkosystemet for mikroelektromekaniske systemer (MEMS) med lanseringen av MEMS Infinity, en smie for 150 mm og 200 mm skiver, som oppfyller økende kundebehov for konseptdesign og evaluering hele veien gjennom prototyping og masseproduksjon, ifølge en pressemelding fra selskapet.

MEMS Infinity har et 20 000 kvadratmeter stort renrom plassert i industri- og teknologiknutepunktet Amagasaki, og kan produsere ulike MEMS-enheter, inkludert elektrostatiske og elektromagnetiske sensorer og aktuatorer. Dette skal også være en av industriens få smier som tilbyr en portefølje av PZT tynnfilm, piezoelektriske materialer som omformer elektrisk energi til mekanisk energi og omvendt – noe som gjør dem egnet for høyytelses aktuatorer så vel som for ultralydtransdusere og akustiske sensorer, blant andre fremvoksende teknologier.

Det totale markedet for MEMS-sensorer øker. Innen 2028 spår Yole Intelligence at det vil nå 20 milliarder dollar, der raskt voksende markeder som bilindustri, luftfart, industri og medisinsk står for nesten halvparten av inntektene.

 

 

Powered by Labrador CMS